viktorka_od splavu haha, tenhle system kure a druhej den rizoto mam hrozne rada!:)
Jídlo a vaření
viktorka_od splavu ja si na zítra naplánovala tu paellu, i víno jsem sehnala. A? Muz musi zítra naléhavě na předlouhou šichtu do práce, děti to spis neji, největší radost to dělá jemu. (Ještě v poledne mu nabizeli, ze může zustat doma na překážkách za 60% platu
)
Toliko k plánování. Mam ted uplne okno, co vymyslet.
My nejsme extra plánovací, ale tohle celé mě ještě dost zoceli. ![]()
continuity přelož paellu na neděli, to bude muž rád po té dlouhé směně že bude mít oblíbený jídlo a zítra udělej něco co si řeknou holky
Zarinya Jasne, prijed az otevrou hranice. ![]()
Ten hovezi pupek, kdyz je uzraly, je vyborny i na grilu.
Lamicka jezis,nojo.
ale dik.![]()
Lamicka Jak ho děláš? Nedávno jsem sledovala Master Chefa a tam někomu vytýkali že ho má moc propečený a tím pádem to má játrovou chuť.
viktorka_od splavu paellu přeložím urcite, akorát jsem plonkova, co se týče holek. Resp. i nápady mám, ale nemám na to všechno doma a krám je vybrakovany. Plán mam tak do čtvrtka, ale visí to na rohlíku, který přijede az odpoledne.
V nejhorším rozmrazim vývar s masem a budou ty palačinky, ale ty už za poslední dva týdny jednou měly.
No nevím,třeba mě do rána osvítí.
Antje casto ho opecu na tuku v hrnci, vyndam, opecu koren. zeleninu, vratim maso a dam pect priklopene do trouby (osolim, opeprim, dam bylinky...) nebo ho delam jako steak na kontaktnim grilu, par minut a nechat dojit, pepr, sul na zaver a nakrajim. Jatrovou chut nemel nikdy, je to moc dobre maso.
Lamicka Děkuji, taky jsem pekla v troubě a tou játrovou chutí mě zaskočili.
continuity a tvoje děti maj rády sladký? Nebo slaný? Co rýžový nákyp? Vdolky? Buchty? Žemlbába?
Chilli con carne? Boloňský ragů? Maso zapečený v bramborách? Šunkofleky? Fr. brambory? Bramborová buchta?
urcitě už si spoustu z toho dělala, jen házim tipy, člověku to někdy pomůže..
Ounz díky moc. Něco z toho využiji.
V Bille měli poslední dva pstruhy, tak je upeču.
Uvidím,co přiveze ten rohlík, a podle toho budou další dny. Bude když tak rybí týden ( ale to u nás naštěstí nikomu nevadí).
continuity Pstruzi sou fajn. Ted sem měla dvakrát za sebou s tou zelenonou.
rohlík sem vzdala tyjo. Říkal kolega, že makro je v pohodě.
Já dneska vařila smaženou quinou s kimchi a sázeným vejcem (stejný recept, jako když se dělá smažená rýže). To kimchi tam míchám až nakonec, abych nevyvařila všechny vitamíny :-).
999 Já dneska taky nasadila kimchi dietu ![]()
999 hm, pečenou rýží by mi děti třeba jedly.
Já sama nemám ráda ty klasické srbske rizota, toto by šlo .
Ounz Na tom přežijeme
.
Ounz rohlík má přijít za hodinu, doufám, že nebudu celé odpoledne sedět doma kvůli nákupu. Je tam krásně.
continuity Třeba jo, jestli nejsou úplný konzervy :-). Nebo smažený nudle se zeleninou, to dětem většinou chutná.
999 no právě jsou, ale toto by snad daly.
Je to s nima nevyspytatelné, třeba kysané zelí mi ji ve všem. Špagety jenom boloňské nebo suché se sýrem.
Čočku jo, na fazole krouti nosem. ![]()
999 Ounz rano jsem se vypravila do Shinu.. na domaci kimchi si zatim netroufam :)
continuitykrome tech zminenych pokrmu, u nas je velmi oblibene pecene horni kruti stehno s nakrajenymi rajcaty, zampiony, zeleninou, slaninou - variabilne.. brambory pecene u toho nebo v extra pekaci. i to maso se na nahradit jinym. Tahle jidla, co se delaji sama, jsou nej
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY