ice No voni maj asijskou sekci, zas naskladněj dyžtak
Jídlo a vaření
ice v Sapě ho mívají, ale nevím, jestli celý rok
Tady varite jak sefkurchari,se uplne bojim zeptat,ale nedelate nekdo file s porkem tak aby to chutnalo I dospelymu? Nejak jsem na ten recept prisla, ze se to dela detem a nemuzu naiit nic pricetnyho, kucharka pro dceru to ma taky, ale zrovna takovou znacne nelakavou verzi v mlice...
Karja dělala jsem se zakysanou smetanou... tu delaji uz i bezlaktozovou (pokud je teda problem v tomhle).
Karja vím,že to kdysi vařila viktorka_od splavu
continuity Ano, pamatuji si prave,ze to tady probehlo.Ava Jo, tu ale ted bohuzel nemam, jen na vareni:-)
Karja Možná by to šlo i s tou na vaření. Filé na másle, na stejný pánvi pórek, odmažit do změknuti, zalít smetanou. Se zakysanou je to lepší, ale pro dospělého to pak dochutíš :-),
continuity jj varila jsem podle Florentyny, nebylo to spatny ale hit se z toho nestal
viktorka_od splavu Tak se na to podivam, sambovi je nejak blbe, tak s tim mlikem to bude asi lepsi jak se smetanou. Clovek uz fakt nevi co varit;-), strasne zerou vsichni!
Karja jak prajzi![]()
viktorka_od splavu Tak jsem to uvarila a je to prekvapive strasne dobry....takova blbost pritom:-D. Jsem si to predem zaradila mezi detske blafy nevalne chuti, a neni to pravda;-)
Karjaani mi nehovor, už tiež fakt neviem, čo by som varila. Nakoniec zisťujem, že variť mäso bolo fakt jednoduchšie :-) Totiž môj muž má zasa zdravotné problémy, tak sa teraz všetci stravujeme vegetariánsky. Teraz väčšinou varím z toho webu fit recepty, čo som dávala aj tú zeleninovú musaku, ale malej sa snažím aj nejaké to mäso k tomu pripraviť, aby nestrádala
Karja myslim ze ty nic spatnyho uvarit neumis:-)
viktorka_od splavu No tak taky umim neco zmastit, ale tohle jsem spis cekala, ze je to takovej blafackej recept, I kdyz jsem si rikala, ze ten by asi Florentyna nedala;-)
betsey Podivam se na tu tvoji stranku. No jako uvarit neco jednoducheho aby to nebylo furt to samy neni jen tak;-). Ale ted je zima, az bude teplo a budeme furt venku, tak asi budeme jist mozna tak tunaka s testovinou, to nebude vubec cas, ted fakt hresim na to, ze je hnusne a ze mi jeste holky spej tak, ze se s nima obema dostanu ven az hodne pozde odpoledne, takze cely den muzu neco doma osmrdlavat.
Florentyna připravila týdenní jídelníček pro 4 osoby, z jednoho nákupu.
Třeba se někomu bude hodit a inspiruje.
Kdyby to někoho zajímalo, medvědí česnek už roste jak divý.
Dadoo no teda, dala si s tým práce. Akurát teda to, čo má ona na raňajky na celý týždeň by som ja zjedla už v pondelok :-) Ráno sa budím s vlčím hladom no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY