continuity Jasně, jediní. 
A co se týká lidí, řeknu ti to asi tak...když jsem šla sama s dětmi, potkali jsme jednu paní s plnou výbavou, asi šla nějakou delší trasu. Na kole jsme jeli 2x, potkali jednoho pána, zjevně někdo místní na procházce. Na stezce z fotek nikoho (nikoho široko daleko), v kempu, u kterého jsme se zastavili kvůli krásnému vodopádu byly asi tři nebo čtyři stany. V Koyasanu, tedy centru poutních stezek a chrámové oblasti jsme na stezce nepotkali nikoho, ale v budhistickém chrámu, kde jsme spali, nocoval kromě nás autobusový zájezd!!!
a to je tady těch klášterů asi 50, fakt smůla. V onsenu, který je součástí poutní cesty a na seznamu UNESCO bylo asi 15 lidí.
Pokud bys ale tu cestu myslela vážně, tak bych ti doporučila spíš Šikoku, já mám teda pro Šikoku slabost, ale myslím, že i objektivně je tam víc co k vidění a je tam ještě známější poutní trasa po 88 chrámech. Tady, kde jsme byli my, je to víc duchovní místo, já tam teda hrozně toužila jet, ale myslím, že na první návštěvu to úplně není. Jinak na ty přechody je super Hokkaido nebo japonské Alpy.