Sweet Potato No tak aspoň mám kostým na příští Halloween, ten je aspoň v Japonsku "cute", ne strašidelný, takže svůj společenský ohoz jistě užiju. Jako za rok z toho bude skvělá historka, zatím se stále propadám hluboko pod zem! Ale vydržela jsem do konce, protančila jsem celý večer (ha, další překvapení, Američanky netančí, ony se prostě stydí!)
Postřehy z Japonska
Garfie Jseš dobrá! Já myslím, že si o tobě všichni účastníci myslí, že jsi skvělá, žes neutekla a užila sis to :o)
DruI Hele, já si to vlastně myslím taky! Ale teda první půl hodina byla strašná a prvních deset minut v šatně bylo neskutečně příšerných, to jsem fakt myslela, že to otočím a půjdu domů. ![]()
Garfie Pro nás tady výborná historka už teď
Ale moc chápu a úplně mi pro čtení jezdil mráz po zádech. Ale jsi skvělá! A co manžel? Motýla v šatně sundal nebo ho hrdě nosil?
Dcera je báječná!
notna Nosil, jasně!!! V tom by mě nenechal! Jeden chlapík mu prý říkal, že si ho chtěl taky koupit, ale žena mu to zakázala! ![]()
Garfie jak zhmotneny zly sen :) jsi moc statecna zena. Historka to bude jednou vyborna
moora A to jsem předem googlila, abych měla představu, jak to má vypadat! A jediný, co mi z toho vypadlo, tak byla fialová a zelená, tak jsem se snažila. A nejhorší je, že jsem věděla už doma, že vypadám jak trubka, vůbec mi to nesluší, vypadám tak o pět kilo a deset let starší, ale jako co bych pro srandu neudělala, že jo!
Děkuju za podporu všem, i když vidím, jak se vy potvory všechny skvěle bavíte!!! ![]()
Garfie jezis ja brecim smichy a fakt te moc lituju!!
711990 Užij si to a děkuju! ![]()
Garfie jsi neuvěřitelná a myslím, že na vás nezapomenou nikdy. A ta historka se bude tradovat roky. Třeba jsi dokonce přispěla k tomu, že další ročníky už budou odvázanější! Chápu, že to muselo být strašně na nervy, být out of dress, ale to byly přece spíš ty ostatní, než ty. A jsi dobrá, že jsi vytrvala! A hrdý Budžes vytrval!
Garfie Manžel je taky super, že motýla v šatně nesundal ![]()
Torrah No jenomže ono se to opravdu prý takto v Americe slaví, vysvětlovala mi to ta Indka (která teda přišla v růžových, ale pořád večerně společenských šatech). A Američanek je tu převaha, plus Japonsko se inspiruje rozhodně spíš tam než v Evropě. Kdyby mi to aspoň slušelo, cítila bych se líp, i když nepatřičně.
Ale já to fakt brala spíš jako oběť no a k tomu tohle!!! Ale tak nevadí, co tě nezabije, to tě posílí a aspoň jsem vás pobavila.
notna To by šel asi domů sám...
Nebo já a to okamžitě!!!
Garfie já vím, psala jsi to. Ale tak už je to pryč a historka zůstane. Jsou strašně konzervativní, ty Američanky teda!
Torrah Mě to hrozně překvapuje, tím, že nechodí do onsenů jsou tady docela proslavené, ale že na to, aby šly v relativně uzavřené společnosti tančit na parket potřebují asi dvě hodiny a pět panáků bych teda nečekala. A i pak se jen tak mírně pohupují a po deseti minutách prchnou....A jsou takové všechny, je to zvláštní.
Garfie prosim te, na Americanky nekoukej! Mne teda ten narod uz nejakou dobu pripada trochu mimo a tohle co pises mi to jen potvrzuje. Budes znama jako osoba, ktera se umi bavit a se kterou je legrace a to se pocita!
Kokoska Já je vůbec neřeším, jen mě to nepřestává překvapovat. Já už tady myslím psala o té holce z Neshvilu, co se opila a nadšeně se na mě vrhla na vánoční akci a pomlouvala Američany a Ameriku, prostě mě pořád překvapují, jak jsou svázané.:-) Tady je jasné, že pokud je někdo ochotný udělat si ze sebe legraci, je to východ Evropy, já a Rumunky + pár Japonek k tomu....Fakt je, že mě tady už každý zná jménem, nevím, jestli je to úplně dobře!
Garfie myslim, ze ano! Jsem si jista, ze kdybyste nekdy neco potrebovali, lidi vam urcite pomuzou.
Garfie určitě je. Věřím tomu.
Garfie Teda to jsou zážitky, že člověk neví, kde má začít když to chce komentovat! Jste prostě zajímaví, určitě je to dobré že vás znají a ta karnevala akce všemu jen přispěla! Seš teda vážně dobrá že jsi vydržela, já bych měla tendence se jí domu převléknout nebo aspoň říkat, že jdu z jiné akce! Ty Američanky mě hodně překvapily teda, tak možná pro to tak trénují ty svatební tance, já myslela že jsou praštěný, že to chtějí mít všechno perfektní, ale asi toho bude více dohromady!
Garfie Polejvá mě pot horkej i studenej dohromady při té historce :-) A fakt moc dobře, že sis to nakonec užila a protančila večer. Ta první půl hodina musela být pekelná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje