Garfie to je vsechno tak uzasny! Rybi trh teda nemusim, me ten oder uplne fyzicky boli, kdyz me muz nekam do takovych mist zavlece (on to miluje). Ale sakury, obcerstveni, panenky, ty vytvory tvych deti, to je fantasie. A asi bych taky chtela, abys sla s batohem, kdybych na tebe cekala doma ![]()
Postřehy z Japonska
Musím se přiznat, že Jokohama mě strašně baví, je tady prostě krásně a jsem vděčná, že jsme skončili zrovna tady!
Z dnešní procházky, uvědomila jsem si při ní, že se strašně těším, až přijede neteř (necelý měsíc, jupí!) a já ji tady protáhnu. Sice už se mnou v Jokohamě byla, ale tak "turisticky", teď jí ukážu okolí jako domácí!
(určitě už jste většinu záběrů viděly, ale to se prostě neomrzí)

Na tenhle záběr s plnou vlajkou jsem si musela trochu počkat. Naštěstí foukalo docela vydatně. :-)

A nakonec jesle na procházce. :-)

Garfie to se opravdu neomrzí. Krása a jesle jsou super, přídavná kolečka k posteli mě rozsekala.
continuity Já přemýšlela, jestli sem tu fotku dát, tady je to normální a vůbec nemám přehled, jestli takhle vyráží na procházku i u nás! ![]()
Garfie Krásný to je! Já se na tvoje fotky z Japonska dívám moc ráda.
Krasny panoramata. Zavidim to slunce a jaro. A jesle vtipny moc :)
Garfie To je fakt krása :-).
Garfie to je zajímavý, že adaptovali postel a nemají ten jeslový kočárek pro 9 nebo kolik dětí. Existuje i s pohonem jako sekačka třeba, to by se tam určitě využilo. ![]()
Edit: pro 6 detí

Garfie krasny fotky, jen to sem per!
U nas kdysi v jeslich vozili ty vylozene mimina ven v kocarcich pro dvojcata, ale meli tam v kazdym naskladany aspon tri. V jeslich byvaly zdravotni sestry, dve vzdycky vezly ty kocary a dalsi vedly uz chodici prcky "navesene" na snure.
Garfie Krása všechno!
Garfie neteř bude mít tu nej průvodkyni! Jsem přesvědčena, že víš o Japonsku víc než domorodci ![]()
Děkuju všem a když už jsem tu letmo zmínila svátek holčiček Hina matsuri, tak přidám foto ze školní jídelny. :-)

Máš pravdu - tyhle fotky se fakt neomrzí. A neteř se má na co těšit.
Sweet Potato Ten je teda ostrej.
Fakt je, že lidi v metru běžně nesedí s překříženýma nohama, sama s tím mám občas problém, protože si tak sednu a po chvilce si začnu připadat zvláštně, protože jsem jediná. Občas na to dokonce poukazují i letáky, nebo hlášení, je to kvůli prostoru. Ale tady je pochopitelně pán jen nesnášenlivej starej dědek! ![]()
Video je teda očividně starý, našla jsem, že začalo kolovat v roce 2019, stalo se to někde v Osace.
Garfie sezení se zkrizenyma nohama je špatně? Nebo neslušný?
eM Myslím, že tam jde hlavně o prostor. Jak jsou ty vlaky narvaný, tak to prostě zabírá moc místa. A taky můžeš někoho ušpinit, když si tu nohu přehazuješ. Dřív to možná bylo i neslušné, ale to už asi dnes tak nikdo nebere.
Garfie To by mě nenapadlo, že zabírám víc místa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje