Garfie
(kufry)
Postřehy z Japonska
bram Sweet Potato Jinak teda, pokud se pustíte do toho čaje v mandarince, prý se může zalít celý, tak jak je, nebo tu slupku rozprasknout a zalít. Ale protože se to suší na slunci a může tam být prach, máte první dávku vylít, tedy čaj zalít vroucí vodou a trochu protočit konvici a vylít a pak zalít znovu.
nasla jsem pomelo plnene cajem, jen ta cena...
a jeste tady citron, ale nevim, jestli posilaji do evropy
Garfie takhle delali i normalni sypany caj v cinskych cajovnach, prvni jen propareny nalev se vylil a pak teprv delali caj na piti. Nevim ale, jestli kvuli prachu nebo ze se ty listky napari a vic se pak uvolni aroma.
Garfie MaeGandal Sweet Potato vďaka!!!
tak som pozerala, sú aj na európskom trhu, dokonca okrem klasicky plynových aj indukcie...
A teda ten čaj v citruse
....
a klasické výrobne sójoviek...to by sa môj potomok radosťou zjančil...
Nasla jsem caj v mandarince a caj v pomeranci, je to ono? https://www.puerhy.cz/Puerh-tmavy-v-divokem-pomeranci-32g-d17.htm
Ginger no super, diky, ti se budou divit, proc se to najednou prodava
Garfie hmm, zkusím hlídat. Diky
Ginger jůůů, ty jsi šikovná
. Díky
Garfie prosimte takze koupim celou tu mandarinku/ pomeranc, zaliju v konvici vodou a mam z toho konvici caje? A vystaci to na nekolik nalevu? chapu to sprsvne? Ja jen kolik toho objednat...
Ginger Momentálně jich mají 89. Tak schválně. ![]()
Nevezmem to nějak hromadně?
Sweet Potato jsem pro hromadnou objednavku..
Sweet Potato Nepatrně jsem odebrala ![]()
711990 asi se to bude muset slít a ne pít rovnou z toho, ne? Ani černý čaj se nedá louhovat úplně dlouho
Sweet Potato beeeee, taky bych se přidala ![]()
Takže zakládám pražskou sekci! Hlaste počty!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje