Garfie obě fotky moc hezký. Mě zase na té první přijde ta holka vedle tebe, co sedí, jak tvoje sestra![]()
Ale s tím stěhováním je to blbý, to musí mrzet hodně..
Garfie obě fotky moc hezký. Mě zase na té první přijde ta holka vedle tebe, co sedí, jak tvoje sestra![]()
Ale s tím stěhováním je to blbý, to musí mrzet hodně..
Mulen A víš, že to mi řeklo už víc lidí? :-) Ona je z Maďarska, nějaký středoevropský geny asi. :-)
Garfie tak na Maďarku bych ji netipla stopro ![]()
Garfie jezis to sú krásne fotky a všetky pôsobíte veľmi pozitívne. Škoda ze to nevydrží dlhšie, ale ty si taká komunikatívna, ty si rýchlo s niekym sadnes. To je dobrá vlastnosť na život aký vediete. Neviem, či by som to dala, .
Garfie Ježíš,to bude chtít řádnou reportáž z vystoupení. Držím moc palce, ať to všechno klapne. Určitě budete dobří!
Garfie držím palce!
brrr continuity Děkuju! ![]()
Garfie jsem hrozne zvedava jak jste dopadli!
Garfie tfuj, tfuj, tfuj, veľa šťastia dnešný deň.
Garfie moc hezke fotky :) a maleho Garfie vlajiciho ve vetru si umim zive predstavit :))
Garfie ten smích ti strašně sluší!
Myslim, že za tím přátelstvím je kvalita lidí. A ti, kteří se vydají do země, která je úplně jiná, než ta jejich, čelí situacím, jako třeba ty, musí být silní jedinci. Nerozhodí je malichernost a neřeší nedůležité věci. S takovým člověkem je radost se scházet.
Garfie drzim palce, at se divadlo vydari! Tesime se na raport pak
rozarka Máš asi pravdu, na tom něco bude. Nejsou takoví všichni pochopitelně, psala jsem tu o klukovi, co tu byl na stáži a smažil si v kuchyňce na ubytovně řízky...nebo nám teď vyprávěla jedna Rumunka, jak se do Japonska strašně bála, protože tam byla nějaká její známá a líčila to jako očistec, cítila se strašně osamnělá a její život se scvrkl na procházky a péči o děti...a ona teď neví co dřív. :-) Ale takové lidi asi snadno odfiltruješ.
Děkuji všem za podporu!
Je osm ráno a mám za sebou čtyři hodiny spánku. Byl to hodně emočně náročný den a začal slavnostní ceremonií Middle school, musím se pochlubit, že moje Google dcera získala jako jedna ze sedmi speciální ocenění pro nejlepší studenty.
Vzhledem k tomu, že docela zvrzla závěrečné testy, navíc je nová, tak je to skvělý úspěch a dost se to probíralo i na následném obědě s rodiči. Takže pocity skvělé, ovšem díky tomu jsem nestihla generálku, doběhla jsem (doslova) na poslední scénu, při které se ale náš malý divák (syn jedné spoluhérečky) smál nahlas a potom za mnou dokonce přišel a říkal, že to byla velká legrace.
Před začátkem nás dojal náš učitel dramatu, na podium každému přichystal kytku s čokoládou a osobním vzkazem, to bylo strašně milé. A když už o něm mluvím, skočím rovnou na konec, kde jsme měli připravenou děkovačku, s tím, že na závěr přijde, ukloní se s námi a spustí oponu....nacvičil si to s námi a pak nepřišel! Stál vzadu, my ho viděli, ale vůbec jsme nechápali co se děje...oponu nespustil a vyšel na podium až úplně na konec, poděkoval nám a pro diváky vystřihl krásnou řeč na téma, jaká to pro nás byla výzva, co nás to stálo, jak s jedinou výjimkou nikdo není rodilý mluvčí a tak...no byl úžasný, fakt!
No a hra samotná se docela povedla, lidi se smáli, naši úvodní scénu jsme zvrzli, naštěstí jsem to nebyla já, kdo to zkazil, naopak spíš jsem to zachránila, i když jsme museli část přeskočit. To se ovšem stalo skoro v každé scéně. Jak nám potom v hospodě říkal kolega, když jsme se podivovali, jak to rychle uběhlo, protože náš největší strach byl, že je to strašně dlouhé. "se nedivte, když jsme toho tolik vynechali!"
Já jsem neměla svůj nejlepší den, ale i tak to bylo dobrý, dostala jsem spoustu květin a pochval, několik lidí mi pak posílalo zprávy a nikdo mi nechtěl věřit, že to bylo moje první představení, no prostě hotová hvězda!
Nekoupili jsme si práva na sdílení, ale natočit jsme to zkusili, uvidíme co z toho bude....
Jo a ze zapíjené si matně pamatuju spoustu margarity a štengrování jestli víc vydrží Švédi nebo východní Evropa...no co vám budu...přišla jsem domů v půl čtvrté ráno.
Garfie ha! Vedela aom že budete skvelí a ty hviezda. Gratulujem dcére a samozrejme aj tebe k úspechu. A teším sa s tebou že si trafila domov po takej oslave ![]()
Garfie Gratulace k úspěchům, to vypadá, že to byl vážně vydařený den :o)
Garfie
jsem dojata
Garfie to se tak krásně čte... ![]()
Garfie Gratulace
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.