Vy jste na mě všechny tak milé!! Úplně mě to dojalo, děkuju, všem!!
A to vám ještě musím napsat, že mi chodí pochvaly i dnes a jedna paní se mě ptala, jestli jsem profesionální herečka, nechtěla věřit, že stojím na jevišti poprvé, tak to bylo moc milé!
martek01 Neblázni, já jen tančím jak nerychleji dokážu, jako každej! :-) A přijeď, vajíčkovej sendvič ze 7/11 je povinnost!!!
Jimik Bylo to těsné, ale vítězství je naše! Na druhou stranu, Švéd stál ráno na kurtu (i když prý dost nejistě), zatímco já ani nenachystala dceři oběd do školy. 
Kokoska My máme nahranou jednu zkoušku, kdyby se nepovedl originál, můžu ti ji poslat. :-)
jerry Malý Garfík neměl žádné komentáře, jen se mu pochopitelně líbily největší ptákoviny, kolega se ho po představení dost vyptával, takže se mu třeba líbilo, když při jedné scéně někdo jen tak proběhl vzadu a podobně, takové ty "backstage" fórky. :-)
Lenka22 Sice jsme v hospodě měli silácké řeči o tom, že bychom příště dali představení v japonštině, ale byla to pochopitelně jen odezva na spoustu alkoholu a naši japonskou kolegyni, která japonské drama zkoušela.
Ve skutečnosti jsme hráli v angličtině ve složení Rumunky, Švéd, Francouz, Ir, Japonka a já, učitel dramatu je Řek. Pro mě to bylo opravdu hodně náročné, já s angličtinou bojuju, výslovnost mám strašnou, mluvím jak hotentot a rozumím jen částečně. Vlastně se zpětně dost obdivuju!