Postřehy z Japonska

25. února 2021 21:15
Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 08. června 2023 07:26

Garfie jsi skvělá!

a já divná, protože slzím! kvůli úspěchu dcery, kvůli tvému výkonu, kvůli tvému životu.

Myslím si, že opravdu žiješ dream life a z celého srdce ti to přeju! a aspoň vím, že tyhle příběhy nejsou jen v TV, ale opravdu se žijou! a já mám tu čest, že tě (aspoň virtuálně) znám!

btw. dneska se mi zdálo, že se chystám na cestu do japonska! no asi omezím TikToky s tématikou: Japan lives in 2050! Ale já to tak miluju! a nutně potřebuju zajít do 7-Eleven na sendvič s vajíčkem nebo jahodama!

(jsem magor, vím)

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 08. června 2023 08:00

Garfie já jsem na vás všechny tak pyšná, fakt!

Offline continuity
42325 příspěvků moje polička 08. června 2023 08:02

Garfie to musí byť velký zážitek!

Jseš určitě pyšná na dceru i na sebe.

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 08. června 2023 08:02

Garfie vůbec jsem o tvém úspěchu nepochybovala

Offline Jimik
příspěvků moje polička 08. června 2023 08:08

Garfie Tak to bylo více než důstojné zakončení školního roku na všech myslitelných frontách. Máte můj obdiv a doufám, že Švédsko bylo na hlavu poraženo

Offline notna
9255 příspěvků moje polička 08. června 2023 08:17

Garfie Měla jsi krásný den! Gratuluji k úspěchům tvým i dceřiným. Moc hezké je to!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. června 2023 08:18

Garfie Jste super, gratuluji z celého srdce!

Offline Kokoska
34400 příspěvků moje polička 08. června 2023 08:32

Garfie moc gratuluju! Samozrejme tobe i dceri, to je tak uzasne, jak to vase rodina zvlada! Ani nevim, jak to napsat, ale mam pocit, ze vsechny tvoje zazitky by nekomu stacily na nekolik zivotu

A samozrejme bych moc rada videla aspon kousicek z vaseho predstaveni! Je krasne, jak se da dohromady banda lidi ruznych narodnosti, kteri se nedavno ani neznali, a dokazou spolu neco, co bavi nejen je, ale pobavi i spoustu dalsich, vcetne nas na druhem konci sveta uz tim, jak o tom pises! 

Offline andulka01
12759 příspěvků moje polička 08. června 2023 08:56

Garfie vy jste prostě boží

Offline Amy_Mee
148 příspěvků moje polička 08. června 2023 09:03

Garfie Jste skvělí! Mám z vás radost

Offline jerry
11037 příspěvků moje polička 08. června 2023 09:17

Garfie 

Tak tomu říkám ÚSPĚŠNÝ DEN - můžeš být pyšná na sebe i na dceru, obě jste šikovné (a dcera zajisté po tobě).

Připojuju se ke zdejším gratulantkám

Ještě by mě zajímalo, jak to všechno okomentoval malý Garfík.

Offline Lenka22
2601 příspěvků moje polička 08. června 2023 09:18

Garfie Celý mi to přijde obdivuhodné - úspěchy dětí obzvlášť, ale samozřejmě i divadlo a vůbec všechno. Jen v jakém jazyce jste to vlastně hráli, když učitel zmiňoval, že nikdo není rodilý mluvčí? Snad ne v japonštině?

Online Garfie
28238 příspěvků moje polička 08. června 2023 10:42

Vy jste na mě všechny tak milé!! Úplně mě to dojalo, děkuju, všem!!  A to vám ještě musím napsat, že mi chodí pochvaly i dnes a jedna paní se mě ptala, jestli jsem profesionální herečka, nechtěla věřit, že stojím na jevišti poprvé, tak to bylo moc milé! 

martek01 Neblázni, já jen tančím jak nerychleji dokážu, jako každej! :-) A přijeď, vajíčkovej sendvič ze 7/11 je povinnost!!!

Jimik Bylo to těsné, ale vítězství je naše! Na druhou stranu, Švéd stál ráno na kurtu (i když prý dost nejistě), zatímco já ani nenachystala dceři oběd do školy.

Kokoska My máme nahranou jednu zkoušku, kdyby se nepovedl originál, můžu ti ji poslat. :-)

jerry Malý Garfík neměl žádné komentáře, jen se mu pochopitelně líbily největší ptákoviny, kolega se ho po představení dost vyptával, takže se mu třeba líbilo, když při jedné scéně někdo jen tak proběhl vzadu a podobně, takové ty "backstage" fórky. :-) 

Lenka22 Sice jsme v hospodě měli silácké řeči o tom, že bychom příště dali představení v japonštině, ale byla to pochopitelně jen odezva na spoustu alkoholu a naši japonskou kolegyni, která japonské drama zkoušela.  Ve skutečnosti jsme hráli v angličtině ve složení Rumunky, Švéd, Francouz, Ir, Japonka a já, učitel dramatu je Řek. Pro mě to bylo opravdu hodně náročné, já s angličtinou bojuju, výslovnost mám strašnou, mluvím jak hotentot a rozumím jen částečně. Vlastně se zpětně dost obdivuju!

Offline Kokoska
34400 příspěvků moje polička 08. června 2023 11:21

Garfie myslím, že nejen já bych byla moc ráda!

Offline Lenka22
2601 příspěvků moje polička 08. června 2023 13:55

Garfie no, trochu mi odlehlo, že to nebylo v japonštině :-))) 

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 08. června 2023 14:32

Garfie no ty bláho!!!

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 08. června 2023 15:29

Garfie juhůů Jste úžasní

Offline 999
19616 příspěvků moje polička 08. června 2023 15:41

Garfie Já o tobě ani o dceři vůbec nezapochybovala :-). To, že jste hvězdy, jsem věděla už dopředu :-).

Offline moora
8661 příspěvků moje polička 08. června 2023 18:27

Garfie moc gratuluju! Male Google k studijnim uspechum, tobe k dceri i k hereckemu vykonu. Super, ze se vam vsechno vydarilo!

Offline brrr
12260 příspěvků moje polička 08. června 2023 20:34

Garfie Já jsem obdivovala i to,že jsi byla po tom souboji východní Evropa versus Švédsko, schopná napsat ten report.

N.je fakt moc šikovná a to vaše představení musela být špica! Fakt ti nevěřím, že bojuješ s angličtinou. Ale i kdyby, muselo to být fakt boží a je super, že jste si to užili.