Garfie hm kaštany, ty já miluji. To bych si dala hned bez ohledu na to, jak to vypadá.
Postřehy z Japonska
Koupila jsem si v neděli na Jemništi matcha KiteKat. Nic moc teda.
Sweet Potato jake to bylo? Myslim ta akce, ne KiteKat!
Zrovna je na CT2 porad o Japonsku.
Kokoska Nooo, když to srovnám s tím výletem na Kokořín...
Asi jsme měly velká očekávání. Ale nakonec jsme si daly i nějaké piditvořeníčko a na to, že tam nic nebylo, utratily celkem dost peněz (páreček, kafíčko, dortíček, nějaké ty jedlé suvenýry...)
A bylo krásné počasí a v zámeckém parku bylo nádherně.

.

Sweet Potato nakonec jsem mohla jet taky, se zubem pry mam jit radsi na chirurgii. Ale uz jsem predtim slibila (s vidinou rozryte pusy a prislibu hyckani) jet na Vysocinu. Tak snad jeste nejaka a mozna lepsi akce bude.
Ta fotka s fontanou je nadherna!
Kan Evaeva Já se moc necítím na konverzaci o ikebaně na této úrovni.
Pravda ale je, že je to dost drahé a navíc nemůžu jít na ten večírek u učitelky, takže by bylo asi trochu komplikovanější dostat to druhé doporučení....
Sweet Potato Je! Je to obvyklý druh tady, ale tento byl extrémně velký a viditelně barevný.
Já ten Kit-kat vůbec moc nemusím, možná nejzajímavější je wasabi...dcera mi teď přinesla mátovou příchuť (moje oblíbená) a to je doslova strašné.
Garfie mně v Japonsku ten matcha KitKat chutnal moc, ale pak jsem ho koupila tady v Čechách a bylo to hnusný. Jinak v Japonsku mi se zeleným čajem chutnalo fakt všechno, co jsem ochutnala.
Kokoska Já mám matcha příchuť obecně moc ráda, vlastně i ten Kit-kat s matchou ujde, ale já ho nemám moc ráda obecně, v tom je asi problém. :-) Myslíš že se pro náš trh dělá jiná verze? Mě by to vůbec nepřekvapilo, pochybuju že by se vozil z Japonska.
Garfie Takový čajový obřad by potřebovala většina lidí. Hezky se obléknout, vybraně se chovat, zastavit se v čase...
a ohnout hřbet při odchodu
Garfie je to mozne. Nebo to byl nejaky fejk, uz si nepamatuju, jestli tam byla znacka Nestle. Coz by asi taky nemuselo nic znamenat.
Garfie Neuvěřitelné bonsaje i pavouci, ale v konkurenci s posledně jmenovanými u mě ve vzbuzování děsu stále vítězí to japonské jídlo. I ty kaštanové špagety vypadají tak divně, že se mi sevřela oblast kolem žaludku a raději jsem je rychle srolovala pryč
.
A také radím jako ostatní: nenechej si utéct šanci toho ikebanového večírku!
Neumím vyčíst, jestli je to nějaké evropská edice.

Na tú ikebanu by som išla, aj keby som mala obe ruky ľavé a vyrastali by mi z pravého ucha!!!
Jednak je to príležitosť sa stretnúť so zaujímavými ľuďmi, jednak sa pravdepodobne aj pani učiteľka rada pochváli medzinárodným záujmom. A to, že to nebude voči ich výrobkom dosť dobré, to je plus!!! Keby to bolo dokonalé od cudyinky, cítili by sa zle!!!
Fleur slniecko On je problém, že v době té její párty mi přiletí kamarádka a jedeme pryč na víkend. A chtít doporučení na oběd s princeznou, když nebudu na té domácí párty a neseznámím se s "druhým" doporučitelem mi přijde hrozně neslušné. :-(
Ale na veselejší téma, dneska jsem potkala obří Darumu :-)

Garfie tem se nejak postupne domalovavaly ty oci, jak to bylo? Nebo si to s necim pletu?
barbucha To neřekla, ale ještě se uvidíme, tak třeba na to přijde řeč....
Kokoska Jojo, přesně! Prodává se s jedním okem a druhé mu domaluješ, až se ti splní přání nebo dosáhneš cíle. Na konci roku se hromadně pálí a kupují nové. Ale to je tradice a už se úplně 100% nedodržuje, jen někde. Proti jednomu oku protestovaly nějaké lidskoprávní organizace, že je to jako urážlivé vůči nevidomým, takže s jedním okem už je k vidění zřídka. A to pálení už se taky nedělá úplně všude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY