Garfie Ten dort je krásný. Narozeninová oslava bude někde v Austrálii pod palmama, ne?
Postřehy z Japonska
brrr Asi jo, tak z toho zas nic nebude!
Garfieten dort je teda krásný. ![]()
Garfie ja myslim ze se ani nenudila Spis tak nejak nevedela co se sebou A taky tam jela s manzelem ktery ale pracoval a ona tam byla celou dobu sama Ja jsem to zazila ze me nekdo vzal na vylet ktery byl ale pro nej pracovni a to se z toho hotelu ani nedalo moc nikam jit V zivote jsem toho tolik nenaplavala :) Takze ja ji uplne rozumim :) Ale taky uz bych se umela zaridit sama lip ted nez pred 20 lety cerstve vdana To si musi clovek odzit :)))
Mini Takhle totiž vypadal můj první pobyt v Japonsku. Letěla jsem s mužem na služebku, on byl celý den v práci, večer šel pařit s kolegy a já trávila s výjimkou víkendu dva týdny úplně sama v Tokyu. Prochodila jsem ho tehdy vrchem dolem a od té doby se v něm vyznám líp než muž (který si na tom dost zakládal) a jak s překvapením zjišťuji, líp než většina Japonců, co znám! ![]()
continuity Viď! Na to že to byla čirá improvizace....zjistily jsme, že už se nezvládneme sejít, tak jsme to rovnou oslavily. :-)
Garfie Díky :-). A dort je super :-).
Asi by se to hodilo do nějakého parfémového vlákna, ale tam nechodím...tester parfémů v obchodě....:-) (Jsou v těch balonových koších)

Garfie jako vypadá to hezky, ale sápat se do těch košíků přes všechny ty provázky, nevím nevím!
Kokoska No to dokazuje tvé odhodlání a tím to, že jsi hodna toho si parfém vyzkoušet :o)
DruI leda tak!
To je fakt!! Ale ony byly i na stolečku vedle, takže kdo se nechtěl prodírat lanovím, nemusel. :-).
Jinak dnes školní kafe, o snídani se starala Evropa, takže s výjimkou jedné malé španělské bramborové omelety jsme se přecpali sladkým. ![]()

Garfie v tom pripade jsou balony hezka dekorace :)
Melo Cesko taky zastoupeni ve snidanove nabidce?
Odpoledne jsem si užila zlatou vánici, ginko biloba jsou takové japonské kaštany, rostou ve městě všude...

Garfie ty stromy uplne zari, krasa! Tady sedivo, sychravo, tajici snih :(
A taky jsem dnes potkala zatím největší vánoční bizár
Ležící Santa v obchodě....

Garfie unavenej, no
Ale proc puntikovanej? Japonci proste umi prekvapit!
Kokoska Jasně, byla jsem za hvězdu, linecké, čokoládové crikles, vinné cukroví a medovníkové koule, na ty jsem rozdávala recept...;-
Kokoska Já vůbec nevím, skoro jsem si nevšimla, že to je Santa! ![]()
Co se týká medovníkových koulí a vinného cukroví, v noci mi psala nějaká Američanka, jestli prý jsem to byla já, kdo to pekl, že se složitě dopátrávala a jestli bych jí nemohla dát recept....
Tak to mě pobavilo (a potěšilo). Musím napsat mámě, že já, mizerná kuchařka, šířím slávu českého cukroví ve světě!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje