Sněhuláky mám, ale všichni jsou staří :-)

Sněhuláky mám, ale všichni jsou staří :-)

Garfie To už je umělecká tvorba sněhových soch.
Garfie jeee ![]()
Garfie teda toho prvního jsem se trošku lekla :-)
Večerní Jokohama:-)

Tohle sice není Jokohama, ale Toyko, ale hodí se sem. :-)

Garfie Yokohama si problém se světelným smogem nedělá :-) Mě moc baví, jak na těch fotkách máš často to obří vyhlídkové kolo.
andulka01 Kdybys viděla vánoční osvětlení! To je jak Las Vegas, žádná decentní teple žutá světýlka! ![]()
Jinak to kolo je absolutní dominanta, když jsi v přístavu, nemůžeš se mu vyhnout! :-)
Garfie Moc se mi líbí ten lampionový drak
andulka01 Ten je super, mívají ho v Čínské čtvrti vždycky v zimě, tak aby to vyšlo na Čínský nový rok a Vánoce. :-) Tenhle je největší v Japonsku, ještě mají menšího v sousední ulici.

Něco málo z tokyjské architektury, musím sebekriticky přiznat, že dva dny v Tokyu byla velká chyba, tu moji kamarádku to úplně zničilo, to mě fakt nenapadlo, že to množství lidí na někoho může působit až tak děsivě (kamarádka je jinak úplně normální!
)
Hele, jak už ladím auta s domy!!! :-)

Ano, padá, ale kdyby nepadal, nevleze se mi do foťáku! ![]()

I Mário byl!!!

Já vím, že Mezinárodní fórum už tu bylo mockrát, ale miluju ho, tak aspoň jednou!

Další z mých oblíbenců, zlaté hovínko! (aka Asahi beer building).

Fronta na Hachika!!! :-D (teda na fotku s ním)

Císařský palác a okolí. Ještě jsme toho zvládly daleko víc, ale nechci vás zahltit, stačilo, že jsem zahltila kamarádku!
U císařského paláce byly strašné fronty, spousta organizátorů, strašné to bylo, protože císařské zahrady se otevřely na podzimní listí. Kupodivu i mou chabou japonštinou se mi podařilo přesvědčit hlídače u východu, aby nás pustil jen na chvilku ze zadu, kvli této ikonické fotce.

Okolí císařského paláce

Ikonicka fotka je fakt ikonicka. Paradni vsechno :)
Hezke, v Tokiu (i jinde) se porad tak prolina to stare a nove. Stojis u chramu a za nim je videt sklenene mrakodrapy, z rusne moderni ulice to cloveka vyplivne do tradicni zahrady.
Garfie Mário jsou ti na motokárách?
A fascinuje mě, jak tam všechno vypadá tak čistě - prosklené baráky se zářícími skly, čistá voda v jezírkách, silnice...
Kokoska Jo, já myslím, že to je v Asii hodně typické. Jak se ta města vyvíjela strašně rychle, část starého zůstala...je to fajn!
andulka01 Ano, na motokárách. :-) Je to velká místní atrakce. Čisto tady opravdu je i ve skutečnosti, i když už se to taky trochu mění. A mimochodem, čistý je tu i vzduch, ještě jsem nemyla okna, pořád jsou čistá, stejně tak auto!!
Dneska byla super lekce Tea ceremony, naše učitelka nám předváděla kimono, které si sama ušila, prý jí to trvalo rok...
A taky nám donesla speciální vánoční wagashi k čaji a měla i vánoční nádobí, to bylo vtipné.
Vánoční výzdoba s přáním do nového roku.

Sendei byla vtipná, prý, no, vypadá to hezky, ale vzhled je upřednostněn před chutí...![]()

No a večer už jen nákup dárků a rychlé sushi...
Tři druhy tuňáka

Shirako (mlíčí)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.