Další z cest po Tokyu s kamarádkou, Asakusa, nejstarší tokyjský chrám, extrémě živé místo, plno turistů, ale i místních, není to žádný trap na turisty. Mám to tam moc ráda, takový mumraj.....

Další z cest po Tokyu s kamarádkou, Asakusa, nejstarší tokyjský chrám, extrémě živé místo, plno turistů, ale i místních, není to žádný trap na turisty. Mám to tam moc ráda, takový mumraj.....

A hele, co jsme potkaly, něco pro pamětníky, automat na tamagoči!!! ![]()

Garfie ty kimona ![]()
Garfie a ty zlate stromy!
Garfie ta příroda tam je fascinující! Voda, stromy, hele těžko bych se rozhodovala, jestli bych raději sakury na jaře, nebo ty podzimní barvy ![]()
Ty kombinace tradice a moderny - ať už jde o oblečení, architekturu (a vůbec cokoliv) - jsou úžasné.
rozarka Já jsem tým podzim, ale i sakury jsou fajn. Nakonec, to byl důvod proč sem neteř letěla 2x. ![]()
Okolí stanice Shinjuku, což je nejvíc frekventovaná stanice na světě, každý den přepraví kolem dvou milionů lidí. Okolí je moc zajímavé, na jedné straně mrakodrapy a obchodní centra, na druhé staré uličky, hospody a bary....Vy už jste tam se mnou pochopitelně byly víckrát, tak jen na připomínku. :-)

A svítící Fuji :-)

Předvánoční procházka po Jokohamě. :-)

Garfie Ooo můj park:D
Garfie Japonci jsou, zda se, hravy narod, taky se s tim zdobenim dost vydovadi. A v telocvicne je lukostrelba? Libi se mi ty odevy, zadny teplaky a triko!
Garfie koláčky krásný a vůbec celé vánoce, vzhledem k tomu, že je moc neslaví.
Kokoska Ano, lukostřelba (moc oblíbená tady!), mám dojem, že tam ještě občas vídám cvičit kendo. Jo, ty tradiční sporty se vždycky cvičí i v tradičním oděvu. :-) Je to hezké.
continuity Mají tady ty Vánoce trochu "ujeté" a to mě baví! :-)
Něco málo z procházky po Jokohamě, vzala jsem kamarádku do té zdejší japonské zahrady, většinu už jste asi viděli v jiném ročním období, ale podzim je tu krásný. Ještě musím na sakury!
Fontána ![]()

Garfie ty zahrady se mi v Japonsku libily strasne moc, jak jsou dokonale a ruznorode, pruhledy odnekud nekam a stejna vec vypada jinak z jineho mista. Jen ty uplne suche by mely min bodu, 20x20m uhrabaneho pisku, i kdyz okrasne, s nekolika sutry, neni uplne ono. Ale nektere byly taky moc zajimave udelane, zvlast ty mensi "dvorecky" u nekterych objektu.
Garfie Prohlížím si ty japonské Vánoce a říkám si, ty jo, tyhle Vánoce jsou podle mého gusta, ty by mě bavily :-). A pak sjedu níž a ty píšeš to samé
.
Místo je slavné hlavně pro svá "kuro tamago", neboli černá vejce, která se vaří ve zdejších horkých pramenech, bohatých na sýru a díky minerálům skořápka úplně zčerná.

Bohužel kvůli nadměrné aktivitě byla už před lety uzavřená stezka, teď je přístupná jen částečně, 3x denně a ještě se musíte předem objednat. Hrozí tady vysoké nebezepečí kvůli výparům. Nad celým údolím vede lanovka, nikdy jsem s ní nejela, ale musí to být hezký zážitek.

A malé sopky jako suvenýry.... ![]()

Garfie ta druha sopecna fotka, to je primo obraz k zaramovani!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.