Garfie má to jak natištěný! a to origami ![]()
já jsem si kvůli vánočnímu projektu koupila balíček origami papírů, použila 4 a přemýšlím, co se zbylými 56 :)) asi udělám z jeřábů takovej ten závěs, jak bejvaly rybičky, to mě vždycky jako dítě fascinovalo
![]()
Garfie má to jak natištěný! a to origami ![]()
já jsem si kvůli vánočnímu projektu koupila balíček origami papírů, použila 4 a přemýšlím, co se zbylými 56 :)) asi udělám z jeřábů takovej ten závěs, jak bejvaly rybičky, to mě vždycky jako dítě fascinovalo
![]()
Garfie No, doufám, že nechce studovat medicínu, tam by si ten krásný rukopis musela povinně zkazit :o)
Garfie píše krásně! A vyplodila to docela dlouhý :)
moora kdysi se tomu říkalo "mobil"!
Garfie posílala, to bylo dokonalý
Velmi mě baví tento profil, mají i hezký stories https://www.instagram.com/avantgardey_?igsh=MXhuaWFncHpncW5pZg==
mooraJo, to je boží!!! Posílala jsem ti ty závěsy, co vyráběla na svatbu, že jo?
Mmch, má to moc hezký, kam až mě google překladač pustil.
Má tam obraty jako "tvé ruce jsou studené, ale tvé srdce je vroucí", nebo "jsi jako duha, co přichází po bouři..."
Má to teda krásný, je fakt dobrá.
Garfie Nádherný ![]()
Včerejší výlet za kamarádkami na ranné sakury. A daly jsme si sakurovou zmrzlinu!!

Garfie ty fotky jsou dechberoucí!
Garfie to je takova krasa
Garfie Nádhera! A jak chutná sakurová zmrzlina?
Garfie to nema chybu
Kan Taková jemná, pořád jsem přemýšlela k čemu to přirovnat, ale nevím. :-)
Garfie z ktereho katalogu mas ty fotky? ![]()
To Japonsko je uzasne malebne, hlavne asi zjara a pak ten javorovy podzim.
Kokoska
Přesně, možná teda pořadí podzim jaro, v mém případě. :-) Na ten podzim i přijde i to počasí takové příjemnější, méně výkyvů (když nepočítám tajfuny, haha) a něco tady kvete furt. :-) Pak zima a nejhorší je léto! ![]()
Garfie hele Japonsko je určitě krásné ale já tě podezírám že ty do těch fotek umíš přidat něco ze svého krásného pohledu na svět. Že je v těch fotkách i kus tebe![]()
Dnešní Tea ceremony na motivy Hina matsuri (tedy svátku holčiček). Proto máme výzdobu z japonské broskve (ta je velmi typická, i Hina matsuri vazbu v ikeabaně jsem s ní dělaly). A taky přinesla speciální hrníček, na Hina matsuri se doma vystavují ty císařské panenky, už jsem tady o tom mluvila mockrát...
Báseň je tentokrát od nějakého samuraje kamakurského šogunátu, který byl prý lepší v psání básní než v samurajství.
(říkala sensei)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.