Garfie to je všechno tak úžasný a exotický! A máte skvělou sensei, že vám připravuje program i mimo kurz.
Já myslela, že je to ledvinka a vůbec mě to nepřekvapilo, tak vida, fazole ![]()
Garfie to je všechno tak úžasný a exotický! A máte skvělou sensei, že vám připravuje program i mimo kurz.
Já myslela, že je to ledvinka a vůbec mě to nepřekvapilo, tak vida, fazole ![]()
To je nádhera.
https://www.instagram.com/reel/C2z9S7dPY2l/?igsh=MWN6eXM5NjZybjcyZg==
Tohle bys za mne nemohla navštívit? ![]()
Sweet Potato Jsem pro! Složíme se Garfie na kafe.
Garfie Ta fazole je fakt hustá! A ta bílá kostička, to je dezert?
Garfie i kdyz kimono moderna je zajimava, tak jsem prece jen pro klasiku.
Sweet Potato paneboze tam musi Garfie nutne jit!
andulka01 continuity No já se to právě taky trochu bála ochutnat.
Pak to byla úleva i zklamání v jednom....
Sensei je skvělá, jen mě mrzelo, že jsme nakonec z celé skupinky jely jen 3, dvě na poslední chvíliy odřekly...A ani si od nás nenechala zaplatit oběd! ![]()
Karja Bílá kostička je tofu, dezert v tom tradičním menu nebývá.
Sweet Potato Ohoho'
Mám to teda hodinu a půl cesty, je to na druhé straně Tokya a neberou rezervace.
Píšou, že musíš přijít zhruba hodinu před otevíračkou, vystát si frontu a dostaneš slot na ten den...možná někdy ve všední den to zkusím! :-)
Sweet Potato ale jezulinky to sou pupickove ![]()
![]()
SunEclipse Čupybary, říká se u nás. ![]()
Garfie ty látky jsou nádherný, člověk na to může koukat, jak na obraz. švestky
a fazoli jsem považovala za játra nebo tak něco :)
Garfie To hedvábí, nádhera! Musi to být jak pohlazení, obléci to kimono![]()
Sweet Potato Kafebary?
Ty brďo, asi by som sa ich trochu bála. Ale musí to byť zaujímavé
Sweet Potato To jsem nevymyslela, vykouklo to na mě na jednom triku.
Dcera má cool úkol do japonštiny, napsat milostný dopis! ![]()
Prskala tady nad tím týden, puberťačka. Takže výsledkem je poetické psaní s origami obálkou. ![]()

Garfie ja jsem fakt odvarena z toho jejiho pisma
711990 Já taky! Ona takhle píše i latinkou, včera jsem koukala na její úkol do historie a to je fakt něco!!! Měla bys vidět moje "písmo" (tomu se tak snad ani nedá říkat), ta se fakt nepomamila!
Garfie To je rukou?! Neskutečná je!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.