Garfie ja vim, ze by to asi bylo byvalo spolecne, v lepsim pripade. A tohle ma dobrou polohu vuci skole a praci?
Postřehy z Japonska
Kokoska No takovou akceptovatelnou. Měli jsme tam lepší věci. Ale od chvíle, co jsem si stěžovala, tak je to první nová nabídka. :-( Teda jeden dům se ještě objevil, ale byl dost daleko a zmizel do týdne po vyvěšení nabídky.
Garfie tam se nedá jít přímo do nějaké realitky, musí se čekat, až se něco objeví na internetu?
Garfie nedivím se, že se ti nechce z takového luxusu :) a krásné zahrady. Držím palce, ať seženeš něco co vám vyhovuje.
Kokoska Jo, to udelame, ale nevim jestli to bude moc napomocne. Navic jskmile je to "pro cizince", narustaji ceny, protoze to casto plati firmy a maji vetsi rozpocet.
Garfie mně se dnes zdálo, že jsem byla u vás na návštěvě... už jste někde bydleli a ty jsi mě prováděla po okolí, pak jsme měli rozlučkový raut, kde bylo víc lidí a dostávali jsme dárek a asi jsem odjela domů (to už ve snu nebylo) ![]()
Magráta Nebo jsi tu možná zůstala!
Ale sen super, klidně přijeď, to proměníme do života! ![]()
Garfie jako já bych jela hned :-)
Magráta No až se otevřou hranice, vítaný je každý!
Garfie nápis si mě prosím do pořadníku. Muž si pořád myslí,že si dělám srandu. ![]()
continuity Vy jste v pohodě, určitě přijede v zimě, to se sem moc lidí nehrne! ![]()
Dneska jsme se pokusili pořídit telefony, jen částečně úspěšně. O zvláštní nabídce na parental control jsem psala v dětském vláknu, ale tady napíšu, že můj tarif za cca 700 korun měsíčně obsahuje neomezená data v Japonsku i ČR! No a podařilo se nám vyrazit na večeři ve dvou, takže do klasické japonské hospody, nevím, co jsem jedla, ale vypadalo to jako mozek nějaké vodní příšery (asi to byla rybí játra).

Garfie Oh, paráda jídlo.
Garfie Uff, to jsem si myslela, že sním všechno, ale tady bych měla problém. Užijte si to ![]()
brrr No musím se přiznat, že to bylo asi poprvé, co jsem měla taky trochu problém, i ty kobylky jsem dala snáz (to jsem taky byla opilejší, haha). Ale tak ochutnala jsem.
Garfie jeste ten vylet do Japonska zvazim ![]()
Garfie sakrys a jak se to ji? Hulkama? Krajis si to?
Garfie asi jsem divná ale nepřijde mi to extra nechutný
tak asi můžu do japonska!![]()
viktorka_od splavu ja bych to taky sezrala ale nevedela bych jak, abych nemela trapas
viktorka_od splavu Já asi taky! Jako takhle zvetseny to nevypadá nic moc, ale ono to je asi docela malý.... To jako spíš ta smotaná rybka na špejli mě tak jako zaujala Garfie A jak to chutnalo? To jsou všechno jako syrove rybí produkty a macha se to v té červené omáčce a asi zákapne citronem? A to je led nebo sůl to na čem je to podávané? Fakt se mi to líbí, doufám, že nám budeš postovat večeře pravidelně:-D:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje