Garfie Teda to jídlo ti závidím, to je paráda :-). A vůbec, celé to přesídlení do Japonska je super, moc ti přeju, ať si to maximálně užiješ.
Postřehy z Japonska
Garfie Máte vyhřívané prkénko s masáží a falešné splachování? Dvě ovládání na WC jsou teda hustý.
Garfie Pani! No ta znama musela mit v necem podobnem problem. Rekneme, ze byla docela korpulentni i na nase ceske pomery.
999
No tobě by se tady líbilo moc!
Kan Máme pochopitelně vyhřívané prkýnko (ale to máme i doma) bez masáže, ale s falešným splachováním, několika verzemi bidetu, taky se záchodová mísa sama rozsvítí, když vstoupíš do místnost, sama spláchne a čas od času sama vydesinfikuje. Ovládání vypadá podobně
, ale ta dvě ovládání jsou do sprchy. Musíš si zapnout vodu a nastavit teplotu, jde taky nastavit stálá teplota ve vaně, což je úplně super! A zřejmě i mnoho dalšího, ale do toho jaksi nejsem schopná proniknout, jen pustit vodu mi trvalo asi deset minut.
Garfie no se mnou na návštěvu nepočítej![]()
Počkej až začnu dávat chrámy a červené mosty! ![]()
Kan jsem si musela vygooglit WC s falešným splachováním, dosud jsem o existenci téhle věci neměla ani ponětí ![]()
A když tady zmiňuju design jídla v Japonsku, právě koukám na místní Ikeu a takto tam podávají rýži, ehm...

Garfie mě se právě ten popis v Šogunovi moc líbil, i to so jsem pak četla v jiných knížkách. Ale zase snad všichni ti moderní japonští hrdinové nebo hrdinky jsou popisovaní, jako dost ztracenci. ![]()
Mulen Já myslím, že tady je takový mix toho všeho, však jich je taky strašně moc!!! A Japonci ze severu jsou úplně jiní než z jihu.
Garfie mě hrozně baví o tom aspoň číst.
K čemu je falešné splachování?
Lenka22 Aby zvuk maskovat zvuky z kabinky a to i ty které doprovázejí malou potřebu. Ale rádio je lepší.
Pinot Noir Catherinne ja moc nemusim ryby a morske plody, takze nejlip vyrazit do Japonska
Manzel si to uzival, ja prezivala vetsinou na nejake ryzi, jogurtech a pudinkach a matcha zmrzline.
Garfie jojo, hlasim se k frfňám
Ale zeleny caj muzu ve vsech podobach a ve vsem!
Já jsem asi taky frfňa, dá se přežít jenom na matche?![]()
Evaeva jed, i ty 3 tydny na ryzi za to fakt stoji.
tina dá
Matcha zmrzlina, zakusky, cokolada, kitkat, vsechno mozny!
Garfie ten prostredek talire s ryzi vypada podezrele, je to syrova ryba??? Zradu tusim na kazdem kroku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje