Mají tam i mešitu.

A kdopak to sbírá kobany?

Mají tam i mešitu.

A kdopak to sbírá kobany?

Dnes jsem asi poprvé v životě litovala, že na sobě nemám nic růžového. ![]()

Garfie Ňuňuňu
Jsem úplně zavalená zážitky a fotkami, ale zatím vám sem dám jen krásné podzimní mochi, které prodávaji v supermarketu

Taky jsme se byli podívat na jeden z největších mořských vírů v Narutu u Shikoku, dosahuje velikosti 30 metrů a je to obrovský zážitek, ale fotky mám mizerné v porovnání s profíky.
Ale zato má super noclehárnu pro poutníky, kteří zdolávají 88 poutních chrámů na Shikoku....

Jednoho tradičního poutníka v bílém a s holí jsme i potkali, ale bilance je to smutná, když jsem tu byla posledně, před sedmnácti lety, potkávala jsem je úplně běžně....

Hned první co jsme navštívili byl zajímavý hlavně netradiční telefonní budkou. ![]()

A musím vám sem dát i krásný dům, ve kterém jsme bydleli, vysoko v horách, silnička, že jsme se téměř nevešli, samé serpentiny a nahoře ticho a božský klid...paní majitelka nám jako překvapení k večeři donesla sushi...skvělé to bylo.

Garfie ten domeček je nádherný. ![]()
Garfie je to krása. Umíte si to užít. Mně se líbí noclehárna ![]()
Garfie parada, ze se nahradni program tak povedl ![]()
domecek s drakem takhle z boku moc vtipnej, zvenku to vypada jako stare ceske staveni (a misto lidovych ornamentu drak)
To jsou fotky jako z pohádky.
Garfie to musi byt krasny vylet plny zazitku! Fotky jsou krasne, ta s poutnikem je jak z pohadkoveho lesa.
moora Je krásný, viď? Přitom je to původně jen sklad na rýži...
Další cesta kolem lanového mostu (celkem jsme potkali tři a čtvrtý ve skanzenu).

A malou svatyní ;-)

Další cíl byla vesnice Ochiai, známá svými zachovalými původními domy a taky polohou! Rozkládá se na kopci, 750 metrů z východu na zapada, 850 metrů ze severu na jih, ale má převýšení 390 metrů. Nakoukli jsme i do jednoho z domů...
Výhled na vesnici z protějšího kopce

Výhled z terasy domku

Garfie To je taková krása! Všechno!
Garfie A přešli jste přes ten most?
Garfie náhradný program ste vybrali fakt dobre
Najviac sa mi páči stará dedinka. Ten pohľad z terasy je úžasný.
Pri tvojich opisoch mám vždy pocit ,akoby som tam bola s tebou
Garfie Pěkné je to všechno.
Garfie taky me napadlo, jestli jste sli pres most! A musim rict, ze tahle venkovska mista se mi libi asi vic nez ty turisticke cile. I kdyz je zajimave videt treba Kyoto se vsim, co k tomu patri, vetsi zazitek bych asi mela z tech lesu a vesnicky na kopci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.