A super domácí sauna!
Sedíte nad elektrickým hrncem s vodou a bylinkama a potíte se...

A super domácí sauna!
Sedíte nad elektrickým hrncem s vodou a bylinkama a potíte se...

Garfie To je jak napářka lůna v ženském kruhu.![]()
GarfieOoo, kvést jsem čaj ještě neviděla.
Sweet Potato A představ si, že jsme ho včera dokonce potkali růst divoce v lese!!! Nebýt květu, tak ho ani nepoznám! Já znám květ jen díky Tea ceremony sensei, donesla nám ho na hodinu.
Kan Jo, tak trochu!
Ale bylo to náhodou super, zrovna dost foukalo, kosa byla, dost mi to bodlo!
Další den rychlá zastávka v Kyotu, sice se tam chystám znovu za dva týdny, ale to se neomrzí.
Chrám Kiyomizudera a jeho slavné tři prameny, od nich také pochází jméno chrámu. Každý z pramenů po napití přináši buď dlouhivěkost, zdraví nebo štěstí při studiu, musíte si ale vybrat, napít se víckrát se považuje za neslušné. Chrám je na seznamu Unesco. Podle středověké pověry, pokud přežijete skok z terasy, splní se vám přání.

V přilehlých uličkách prodávají kde co, mimo jiné i zmrzliny z různých druhů zeleného čaje!

Garfie zkusila si nějakou zmrzlinu? Vypadají lákavě.
Garfie všechno krásný, je super, že jste rychle zareagovali a cestujete
zmrzlina z různých druhů zeleného čaje
který jsi ochutnala?
Garfie ten kvet čajovnika je krásny, taky nežný! vonia nejako?
Garfie krasa, trochu vzpominam :)
Garfieděkuji za fotky a![]()
V Kobe jsme se stavili na večeři a v muzeu wagyu, kde mají super lavičku. ![]()

Každá kráva musí mít rodokmen do třetího kolene...

A kanály v Kobe :-)

V Kobe jsem byla poprvé a mile mě překvapilo! Vzdušné, zelené, s evropskou atmosférou....

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.