Garfie Ty jsi úžasný renesanční člověk! Tancovat s bubnem! Já bych tam rytmicky rozhodila úplně všechny ![]()
Postřehy z Japonska
notna No tak tancovat....vidělas to video?
Je to spíš takový poskakování, ale všechno je tam důležitý, včetně toho pohybu paličkou kolem hlavy! Trochu se bojím, že jim to zkazím, ale tak v nejhorším nenastoupím to týmu!
Garfie Já ti věřím, že se bubnu ujmeš se ctí! A taky by se mi to líbilo, i když bych měla problém se zkoordinovat :o)
Garfie No páni! Rytmus nikdy nebyl můj kámoš. A ještě s tou váhou!
Garfie Praveze viděla! Tanec to je. A určitě to zvládneš. Moc se těším na další zpravodajství.
jerry viktorka_od splavu
Tak to mě vůbec nenapadlo! Jak tady Vánoce nikdo neřeší....ale máte pravdu, trochu to tak vypadá!
Vtipné je, že je to z obchůdku v Chinatownu, u nás kupujeme věcí z Číny, v Chinatownu z Česka....![]()
Mimochodem, tu brož uprostřed jsem hned koupila kamarádce Korejce!
A včera jsem byla u kamarádky, která má takovýto výhled z jídelny!

A já se vrátím k naší cestě, v Kyotu jsme měly krásné ubytování, starý městský dům, ale krásně moderně opravený.

Krásné dveře na terasu

A pohled shora do vnitřního dvora...

Garfie tam by se mi libilo!
A pro pobavení, aby bylo jasno, že ani Japonci nedodržují příkazy stoprocentně. ![]()

Odložím si tu pár fotek z podzimního kimono focení. :-)

Vysloužilé gejši....![]()

A foto s majitelkami všech těchto úžasných kimon.

Garfie to jsou úžasné fotky, moc ti to sluší![]()
Garfie Super fotky. Při jakých příležitostech se kimono nosi?
Garfie moc vám to sluší, všem ![]()
Garfie parada. Koukam kimono je dost univerzalni velikost? Kdyz vidim majitelku a tu sedovlasou pani vlevo
moora Jasně. Na délku i na šířku se upraví až na tobě.
Raduza Kimono se dosí v podstatě běžně, ale dnes už to vidíš jen málo, ono je to přece jen dost nepohodlné a špatně se v tom dobíhá na autobus. ![]()
Takže hlavně na důležité události, jako jsou svatby, pohřby, den dospělosti, do chrámů nebo na slavnosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje