A musím se pochlubit, koupila jsem si krásné ubrousky na servírování wagashi....a kamarádka mi koupila s Pokémnama, jako dárek. ![]()
Asi je budu střídat....

A musím se pochlubit, koupila jsem si krásné ubrousky na servírování wagashi....a kamarádka mi koupila s Pokémnama, jako dárek. ![]()
Asi je budu střídat....

A úplně na závěr, zvláštní výjev, který vyfotil syn z okna pokojíčku....
(je to mrak nad Fuji)

A musím se pochlubit, koupila jsem si krásné ubrousky na servírování wagashi....a kamarádka mi koupila s Pokémnama, jako dárek.
Asi je budu střídat....
Ňuňuňu
A ty sladkosti bych snad neměla srdce sežrat.
A úplně na závěr, zvláštní výjev, který vyfotil syn z okna pokojíčku....
(je to mrak nad Fuji)
To není mrak, to je jasná Laputa.
Garfie krasny a moc roztomily, ty sladkosti. Jak to chutna? Je to jen sladky nebo to ma i nejakou prichut?
moora Jak kdy, ale tohle zrovna je dost bez chuti. Ta kytka je prakticky jen cukr a ptáček je bílková pusinka.
Sweet Potato No fakt! ![]()
Garfie Ponorka táhne dinosaura. Moc pěkné fotky!
To je vyhled za vsechny penize![]()
Sweet Potato to ulovil synek moc peknou fotku!
Musím se pochlubit svým úlovkem. Dceru čekají na konci února důležité zkoušky, budou trvat celý týden a je to obrovský stres. S rodiči ve třídě jsme vymysleli, že dětem vyrobíme podpůrné balíčky, kdo chce, může něčím přispět. A mně se podařilo objevit skvělý Kit-kat, je to speciální série k podpoře studentů, je to vlastně amulet (vznikne založením rohů) a je tam napsáno něco jako "modlitba za studium", "dokážeš to" a podobně. :-)

Garfie To je príma.
Ty Kit-katy jsou fakt fenomén, to by snad vydalo i na knihu.
A rozhodla jsem se, že vás postupně seznámím se starým japonským kalendářem. Ten rozděluje rok na 24 hlavních částí na základě dění v přírodě. Každá část se pak dělí na další tři, celkem má tedy Japonsko 72 "mikrosezón", obvykle trvají zhruba pět dní. Každá se pojí s nějakými zvyky, sezóními jídly a podobně. Tento týden začíná ta první, Harukaze kori o toku, která se dá přeložit jako "východní vítr rozpouští led". Znamená začátek celého roku, jemný posun ze zimy k teplejšímu počasí. Lidé mohou pozorovat tající led na rybnících a řekách....
Garfie Super. Dcerce fandím a držím pěsti.
Garfie to je výborný plán s tím kalendářem. Úplně ten tající led vidím. ![]()
Kan Díky moc!
Sweet Potato Je to skvělé, asi je začnu znova fotit, takových dobrých úlovků jsem už měla....mimochodem, u těchto je na Amazonu upozornění, že jde pouze o podporu studentům a nezručuje dobré výsledky.
To už je jak v Americe!!
Garfie na kalendář se těším! (Japonci jsou teda vážně ujetí na ty tradice a slavení
)
Garfie tesim se na kalendar! Ze pry v kazdem obdobi se delaji jine ty ryzove cukrovinky wagasi, nebyly by ilustrace? Podej prst, co?
Garfie google je skvela, zvladne to s prehledem, drzime palce!
dceri držím palce
Ten kalendář je úžasný nápad, díky!
I ta podpora studentů. Japonsko je opravdu zvláštní svět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.