Ďakujem Sweet Potato SunEclipse Kan Garfie , ale už to hádam bude lepšie. Konečne mi niekto vedel povedať niečo konkrétne. A nie je to tak zlé. Takže vlastne to je fajn.
Postřehy z Japonska
Nekdy je negativní výsledek vlastně na starou bačkorku, pokud se přijde na problém, který má dobré řešení, to je ono. ![]()
continuity presne, mne už bolo fakt jedno, len nech viem čo. 15 rokov a nič dokonca má jedna dr posielala k psych, že to mám v hlave
.ale pardon, som v zlom vlakne.
Tady je slibovaná přehlídka z pátečního obědu, není to všechno, ale tak pro představu....

A musím vám sem přidat víkendovou sérii Fuji, protože to bylo úplně neuvěřitelné. Totálně zataženo, ale Fuji jsme viděli prakticky pořád, většinou plout nad oblaky...

I ta představa ve mě vyvolává hlad (a to jsem po snídani).
"Plující Fuji" jsou jedny z jejích nejhezčích fotek, které jsi sem dávala. Je to prostě supermodelka.
Garfie Fuji, Fuji, fajciaca Fuji. Úplný film
jerry Bylo to úplně magické. A to jsem zapomněla napsat, že jsme slyšeli i divné dunivé zvuky, nevím co to bylo, ale když jsme vystoupili z auta, první co ze mě vypadlo bylo, slyšíte, jak jí tluče srdce? Protože přesně tak to znělo!
Garfie No nevím. Já slyšet jak sopce bije srdce a ztěžka dýchá, tak sbalím tatu, robě a je za mnou ohnivá čára. Fotky parádní.
Kan Haha a to jsi ještě určitě neslyšela o Ryo Tatsuki. Japonská autorka komiksů a věštkyně. V roce 1999 vydala knihu s názvem The future I saw a předpověděla v ní na měsíc přesně obrovské zemětřesení a tsunami v Tohoku v roce 2011 (to při kterém bouchla Fukushima). V roce 2021 vydala reedici "kompletní příběh", ve kterém předpověděla, že tento rok 5. července se mezi Japonskem a Filipínami otevře trhlina, která na břeh vyšle 3x větší vlny než v Tohoku a zemřou tisíce lidí.
V Asii to berou dost vážně, hlavně Číňani a Thajci už od jara skoro nekupují letenky, například v Hong-Kongu klesl počet letů do Japonska na polovinu proti loňskému roku a na první dva červencové týdny spadly prodeje o 80%!
Nějaké ty fotky z víkendového výletu....taková "thajská" zátoka :-), objevila jsem ji úplnou náhodou a nakonec se z toho stal neuvěřitelný zážitek!

Garfie to je paráda

A krátká zastávka ve venkovském chrámu. :-)

Garfie to je nádhera. Kolik tam bylo lidí?
Napiš to prosím tě na ten muj seznam ![]()
To je krása
continuity Píšu si!
Prakticky nikdo, na lodi nás bylo asi deset. Dávala jsem fotky na FB a místní mě zahrnuli otázkami, kde to je, nikdo to nezná. :-) (a mimochodem, je to kousek od té wasabi farmy, co už máš na seznamu ;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje