Garfie ten dum je krasnej. do kobky bych nesla:-)
Postřehy z Japonska
Jo, už jsme se v podstatě dohodli. :-) Mně se ten dům taky pochopitelně líbí víc, nejsem blázen, ale přece jen ten finanční nepoměr tam je velký.
Garfie Hlasuji pro dům.
Garfie ten dům vypadá dobře!
Garfie taky hlasuju pro dům![]()
Garfie Mě teda domek z fotek úplně neoslovuje, ale dala bych bacha, v jakém stavu je nyní, když není možnost si ho prohlédnout - toto budou už asi starší fotky před současným nájemcem, ne?
Ale super, že už je z čeho vybírat ????
Garfie mně se na tom domě líbí nejvíc světlo.Z tmavého prostoru k žití bych měla zaručeně deprese.
Garfie no přesně jak píšeš, dům je krásný, o tom žádná. ale je o vic než půlku dražší než ten byt. To za vás tady nerozhodneme, jak moc vám to nabourá rozpočet.
Garfie dům. ![]()
Garfie děkuju moc.
Ten dům plný slunce bych chtěla raději, kdyby jste to zvládli. Přece jen 4 roky nejsou zase až tak krátká doba. Tak aby se ti tam líbilo. K nám třeba slunce svítí dopoledne a to ty pokoje úplně miluju.
Garfie mně se ten dům taky moc líbí. Působí pozitivně.
Je moc důležité, jak se tam budete cítit.
Rozhodující by pro me asi byla lokalita a vzdálenosti.
Jak to zvládnete finančně je jen na vás a jen vy si to můžete rozhodnout.
Asi bych uvažovala, jestli platit tolik za dům, kde budeš převážně většinou ty sama, protože volno budete trávit mimo dům a nebo vzít levnější bydlení a peníze si užít a procestovat.
Ale jestli zvládáte obojí, je barák jasný vítěz! ![]()
Ten dům je nadhernej. Jestli si ho můžete dovolit (což mi neposoudíme), tak si myslím, ze nebudete litovat. Pomsta realiťačce je už jenom taková třešinka ![]()
Garfie ja jsem tym byt! Rozdil v cene procestovat, projist nebo procosovat :) lidi na svete bydli mnohem hur, a to nemyslim nejaky slumy nebo zemljanky. (V pondeli ti taky muzu vyfotit motivacni pohled z okna meho prazskeho bytu, kde koukam do oken a balkonu sousedum.)
Garfie Já bych to taky zvážila. Jestli budete pořád někde v trapu, tak ten byt není tak hrozný. Na druhou stranz, dům vypadá luxusně a případná návštěva se tam líp vleze.
Garfie ja ako človek, ktorý už chytá depresie z nášho škaredého bytu som za dom. Ale fakt je ten, že mi ten náš škaredý byt začal vadiť až po štyroch rokoch, a vy dovtedy už budete preč!
no úplne chápem tvoju dilemu, tá finančná úspora je veľká motivácia sa uskromniť
Garfie Ještě mě napadá, že pokud současný nájemník domu už na konci měsíce odchází, mělo by být možné si dům jít prohlédnout. Realitka by něco takového mohla dohodnout a zprostředkovat. Samozřejmě nevím, jaké jsou tam v tomto ohledu zvyklosti, ale třeba byste mohli trochu naléhat? Je to o domluvě. Přece jenom, ta cena je dost vysoká, fotky jsou fotky a jak píše Sofi, bylo by třeba vidět současný stav.
Garfie je možno dát si do podmínek, že pokud bude něco v domě při předání poškozené, majitel to musí opravit. Případně zaplatit úklid, pokud by byl špinavý?
Garfie jako někdo, kdo má aktuálně depresi z vlastního domu, bych vzala byt a hodně cestovala a jedla venku...
rasaNori jenze kdyz budou deti chodit do skoly a muz do prace, asi to na hodne cestovani nebude. A drepet sama v tmavem depresivnim byte na pavlaci, to by se mi moc nechtelo. Je to tezky rozhodovani.
Kokoska záleží, jak moc je depresivní. Hlavní parametr podle mě je, jak ten dům zatíží rozpočet garfiových, podle mě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY