Kan Postěžoval si kolegům pochopitelně. :-)
Postřehy z Japonska
GarfieNo právě. :D
jerry Jo tak jsem to pochopila špatně, sorry. Spojila jsem.si to s vedením. Kolegové teda super.
Kan jerry Já myslím, že to bylo v dobrém, jakože má potíže, my jsme ho pozvali, pojďme to řešit....
Taky tam mimochodem pár realitek potvrdilo moji domněnku, prý nechtějí uzavírat smlouvu s jiným agentem, ale napřímo.
Karja Je hezkej, ale nájem je hruba o 14 tisíc korun vyšší než sokolí hnízdo, tak to bych možná raději projedla....![]()
A když jsem u jídla, objevila jsem skvělou restauraci v Jokohamě v přístavu, je to takové to korejské barbecue, kdy si grilujete věci sami přímo u stolu, ale je to hrozně obrovské a venku!

Garfie No to jo, vzhledem k tomu, že mám z vás pocit, že děti i muž budou pořád v čudu! Nebo ať muž na pive rekne, že manzelka chce ten barák s drahým nájmem a třeba mu přidaj:-D:-D.
Karja To nemůže! Koruna proti jenu za ty dva roky, co vyjednával mzdu dost posílila!
Odříkaného chleba největší krajíc...na prohlídku jedu sama s naší povedenou realiťačkou, úplně jásám (a ona zřejmě taky) ![]()
Jo a orlí hnízdo slutečně nechce cizince, takže to vypadá na ten růžový "procizinecký". Vlastně se na ty ostatní jedu podívat jen ze slušnosti.
Garfie tak držím palce!! Růžový je moc pěkný a ten prostor venku, ta terasa, k nezaplacení! ![]()
Dadoo No ale ten právě jako jediný není ona schopná zajistit, tak dost tlačí na ostatní, už to začalo!
Doufám že tomu zvládnu čelit!!!
Garfie drž se a bojuj! ![]()
Garfie rikej si v duchu baba nebo silnice, to pomuze:D
Garfie drž se! Ať už je tahle část za váma..
Garfie držím palce, ružový se hodně líbí i mně.
Garfie ber cizinecký byt! Já koupila barák, kterej jsem viděla jen na fotce... někdy je třeba do toho říznout ![]()
mitford sister No ale teď, uprostřed prohlídky mu to asi neřeknu!
Navíc teda cizineckej je o třetinu dražší než zbytek, pořád jsem doufala, že se zadaří něco v normální japonské ceně!
Garfie Já nevím, který je růžový. Ale stejně držím palce, ať to dopadne.
Díky všem, naštěstí se mnou nakonec jede ten její kolega, takže štěstí v neštěstí ;-) Ale projížďka je to hezká, taková architektonická Zoo, tomu se směje už deset minut, hrozně vtipná mu připadám (nebo chce prodat!) ![]()
Garfie to je teda drama!
No drama to je. Moje aktuální dilema je levny obycejny byt, velky balkon, dobre misto, hezky vyhled, ulozne prostory a dva pokoje s okny na spolecnou chodbu-pavlac. Nebo ten pro cizince, presne o tretinu drazsi, bez prohlidky. Je to takovy rozdil ze uz proste jen vaham jestli investovat nebo ne. A pekne me stve, ze jsem tam byla sama, protoze ted je to na me! Jeste ze mam k tomu tady tu vasi porotu! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje