Garfie byt je ten u ty nakupni ctvrti?
Postřehy z Japonska
Garfie a ten dům má jakou polohu? To mi přijde důležité, obzvlášť jak píšeš o Japonsku
711990 Ne, ten je bohuzel na max. dva roky (ktere uz bezi), ten nam firma nedoporucila, abychom se nemuseli stehovat :-( (to je tady dost draha sranda, vsechny ty key money a tak...) Tohle je takovej klasickej byt, tri maly pokojiky, satna, obyvak spojenej s kuchyni.
Evaeva Dobrou, ne wau, ale v rezidencni ctvrti, na stanici do deseti minut, do skoly cca dva kilaky.
Garfie hmmm tyjo to je fakt tezky rozhodovani:(
Garfie já ti tady z toho mého paneláku napíšu, že bych ty prachy radši procestovala. ![]()
continuity No nebyt tech dvou oken prakticky do zdi, tak asi taky nevaham!

continuity prachy bych procestovala a projedla.
Garfie držím palce
!!!
Garfie mám ti motivačně vyfotit náš výhled na terasu městské policie, kde od šesti ráno do půlnoci někdo zevluje?
Proč myslíš, že tam mám kytky do půlky oken? ![]()
Garfie ber byt :)
Garfie já bych dala přednost dobré poloze
Tak! A teď by tady byly fakt potřebný ty ramínka!
Candance No vidíš, to bych zrovna od tebe nečekala, myslela jsem, že bydlení patří mezi tvoje velké priority.
Evaeva Poloha je tak srovnatelná, byt je trochu blíž ke stanici, dům je vedle velkého parku.
Vedeme tady lítý boj, muž se byt moc nelíbí, nazval ho tmavou kobkou, v těch dvou pokojích na pavlač se fakt nedá okno vůbec otevřít, je to navíc první byt, kolem kterého každý projde....dokonce i Japonci ho označují za dvoupokojáč, protože ten nejmenší pokoj je jakýsi podrozměr nebo co. Zato dům ho hodně nadchnul...ale oboje viděl jen z venku, takže můj názor je relevantnější (i když jsem viděla jen byt). Dokonce mě nazval škrtem, on který v supermarketu hledá půl hodiny nejlevnější toaleťák!
Myslím, že má nějakou potřebu zajistit nám hezké bydlení a navíc se pomstít té nebohé realiťačce, protože ten dům je zrovna jediná věc, kterou ona nedokáže z nějakých podivných důvodů nakontaktovat, ale nám se to podařilo.
Než se prohádáme ke zdárnému konci, dám vám pár fotek z Čínské čtvrti, kam jsem stihla rychle zaskočit, než dorazil muž z práce, ještě jsem tam letos nebyla. Určitě tam pořídím i lepší fotky, tohle jen tak rychle na ochutnávku. :-)
Catherinne
(a všechno nejlepší, úplně jsem na to zapomněla!)

Garfie Krásné fotky a přeji šťastnou ruku při výběru.
Garfie já jsem se v tom tedy trochu ztratila (v bytech, domech atp :-), ale i tak samozřejmě držím palce ![]()
a moc se mi libil ten malinkej domek (i když, jak píšeš, je to trochu klaustrofobický)
Garfie ano, na bydleni mi zalezi ale beru to u vas jako docasne. Navic budete porad pryc
Candance No já ne právě, budu tam trávit hodně času.
Magráta Ten malinkej domek je hezkej, ale fakt strašně malinkej. Do garáže musíš sklopit zrcátka. :-) Velikost by byla i fajn, ale nemá skoro žádné úložné prostory, to je v Japonsku hodně neobvyklé a nevím, jak to vyřešit, protože skříně se ti tam už moc nevejdou. :-( A balkon byl spíš zábrana před oknem, myslím, že bych se na něj ani nevešla, i když na fotkách vypadá větší.
Rozhodujeme se mezi tímto domem, který přesahuje původní rozpočet a bytem, který je hodně podobný tomuto, ale je to jiný v tom samém domě, náhled nemám k dispozici. Vypadá teda hůř než na těchto fotkách, je dost zničený, ale není to žádná tragédie. Dvě okna jsou na společnou chodbu, takže nejdou otevřít. Výhoda ale je, že je o třetinu levnější.
Garfie ja bych brala radsi hezci bydleni, ten domek mi prijde fajn!
Garfie kdyz se muzi libi dum, ber dum. Mne se teda dum taky libi moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje