![]()
...ale určitě Ti to vyjde!![]()
Chtěla bych hezký zlatý naušnice, vize je kruh na kterym "něco" visí, nemáte tip na vkusnýho designera?
Mne se libi Karla Olsakova, ale zlaty nevim...Nebo si sama navrhni a nech udelat, to zmaknes!![]()

Pak ma krasny kruhy Eliska Lhotska, zkusim najit taky.
Jeslti chceš emoce, tak starší film "Jak přicházejí sny". Thriller to není, ale emoce to zajistí na 100% .
Luna vomrknu, dík
Jinak teda v hlavě je vidim, ale moje výtvarná kariéra skončila čestným uznání ve výtvarné soutěži pražské ZOO pro mladší žáky vyobrazením koně Převalského v perspektivní krajině, kde ocenili to, že jsem nenamalovala oblohu jako modrý proužek hore a v rohu čtvrtku sluníčka s paprskama, bylo to nádherný, ale teď ani domeček jednim tahem.
Mutziputzi Jeste mam rada Mama Kin, to je designerka z Budapesti:

Ja sice vytvarne schopnosti asi trochu jo, ale trochu lituju, ze jsem nestudovala neco mnohem praktictejsiho.
Luna ty druhý jsou skvělý!
Luna objednala jsem si od ní tyhle, dávej bacha jak budu špačkovat, že si to 3x denně zapíchnu do ramene![]()

Mutziputzi
Super, ja mam od ni ty mensi obloucky a bacha, rady vyskakujou z usi, zvlast ted, jak zacne motani do saly a tak. Ale i to zapichnuti je mozne.![]()
Mutziputzi Myslíš tím domeček eulerovým tahem, jak mě nedávno poučil můj šestiletý(!) syn? ![]()
A mám teda fakt blbej dotaz, ale když už to tu vlákno je....napadlo mě to teď při čtení "Výstav". Když se máte sejít s nějakou partou odtud (kdo chodíte na setkání nebo na ty výstavy), přemýšlíte co na sebe? Aby se tam třeba nepotkaly čtyři COS sukně
Garfie ano, i se ptám ![]()
Nemáte, prosím, někdo tip na pěknou knížku stylu "Kde je Wally" ale pro menší děti? Nebo myslíte, že Wallyho zvládne už tříletý? Teda ne, že by ho měl už úplně najít, ale jestli to není příliš mnoho malých detailů pro tento věk.
Potrefenáhusa
to by byl totiž asi můj největší stres!
paktofonika Má ji moora
.
Garfie Žádný stres to není, všechny dámy, se kterými se potkávám, mají smysl pro humor a asi bychom se spíš dobře bavily
.
Garfie To si piš!![]()
paktofonika jezis presne, ja to taky delam
a taky kdyz se na me nekdo podezrele mile usmiva, tak si myslim ze je to nekdo odsud
711990 Presne! A hlavne v obchode s oblečením ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.