Šmarjá, začínám být ráda, že nejsem z Prahy
i když možná by se mi rozšířil okruh přátel, když bych se dávala do řeči s cizími lidmi a ptala se jich, jestli se nejmenují nějak podivně...Což mi připomíná, že jsem měla v pondělí ráno pocit, jako bych potkala Mulen, na I.P.Pavlově, jak se jde k nemocnici, je to možné?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika 711990 Ja se nedavno mijela s zenou v culotach z COS a mela jsem je zrovna taky. Zacaly jsme se tomu smat a jak jsme se mijely, tak ona hrozne hezky zavonela. Tak jsem si rikala, jestli je to nahoda :)
Aká je kvalita kašmírových svetrov z HaM?
Majú ich tam teraz pár v akcii -30% (aj kašmírové šály a čiapky), tak som nalomená.
Wanda von Dunajew som objednala, tak dam vediet ked dorazi.
Garfie no není to daleko od našich, ale já jsem to nebyla ![]()
Mulen Tak ségra
slečna (teda paní, protože měla dvě malé děti) ti byla fakt dost podobná a byla šik oblečená, jen dost malá, to bylo jediné, co mě zmátlo a zachránilo od trapasu, protože jsem uvažovala, jestli se nepřihlásit...![]()
Ja zrejme nikoho nikdy nestretnem.Ibaže by som vyrazila do Prahy alebo aspoň do Brna.No to budem musieť dať bacha,čo na seba ![]()
pecka v Brně se akorát ostražitě rozhlížím když du do Notina:D a párkrát jsem už nějaké podezření měla..
Nemáte, prosím, někdo tip na pěknou knížku stylu "Kde je Wally" ale pro menší děti? Nebo myslíte, že Wallyho zvládne už tříletý? Teda ne, že by ho měl už úplně najít, ale jestli to není příliš mnoho malých detailů pro tento věk.
My sme mali knižky od Gillian Doherty, jedny víly a jednych pirátov, teraz pozerám, že už má väčší výber.
Garfie
ale třeba by ses trefila do někoho jiného tady.
evuch máme doma jednoho Wallyho a pro čerstvě čtyřletou je to na to prohlížení.
A máme i tohle, to je jednodušší

evuch neznám toho Walyho ale podle obrázku co postuje Mulen můžu říct, že tyhle obrázky se spoustou různých zajímavých drobností a podrobností jsou pro děti tak dvouleté a starší naprosto geniální, strašně moc si s tím užijou. my teda nehledali nic konkrétního, ale s každým jedním obrázkem jsme mohli strávit hodinu a opakovaně... každá část obrázku jako samostatný příběh se spoustou detailů, vypočítávání věcí, třídění do skupin, popis barev, nálad, situací...
Nemáte, prosím, někdo tip na pěknou knížku stylu "Kde je Wally" ale pro menší děti? Nebo myslíte, že Wallyho zvládne už tříletý? Teda ne, že by ho měl už úplně najít, ale jestli to není příliš mnoho malých detailů pro tento věk.
U nás měl.uspech Wally právě ve třech letech. Ale koupila jsem box, kde je 5 knížek a náročnost se stupňuje.
viktorka_od splavu já nad tím strávím taky poměrně dost času
, tam se dá najít tolik různých situací. Wally je v tomhle ještě o něco lepší než bludišťový detektiv.
notna
Jeslti chceš emoce, tak starší film "Jak přicházejí sny". Thriller to není, ale emoce to zajistí na 100% .
Díky, znam. Mohla bych si to pustit znovu.
Pinot Noir Díky za tip. Příchozi byli super
Luna Mutziputzi Mama kin je super, to jsem chtěla taky navrhnout, i Lhotskou. Obě maj krásný věci.
notna Není zač, pustím si to taky znovu. Viděla jsem to jako poslední film v kině před porodem, v neděli v kině, ve středu porod. Dost mě to sejmulo, ale současně vím, že jsem byla občas myšlenkami jinde ![]()
slniecko Mulen viktorka_od splavu notna Moc vám všem děkuji. Půjdu do klasiky Wallyho. Chci to pro synovce pod stromeček a myslím, že by ho to mohlo hodně bavit, jen jsem si nebyla jistá věkem a tím množstvím detailů, ale kdyžtak ho to chvíli počká.
Potřebovala bych pomoc od kolegyň z Brna! Řeším vánoční dárky pro dva mladé páry z Brna a asi bych jim chtěla věnovat spíš zážitek, jak se tak říká. No a pro jeden pár jsem vymyslela poukázku do Entrée (Co? To neni taková dálka autem ne?) nebo je nějaký podnik přímo v Brně? Radši Borgo třeba? Já osobně mám radši Entrée. Nebo něco zajímavějšího? Nevím vůbec co. A pro ten druhý pár bych chtěla něco jiného, na jídlo si nepotrpí a on má epilepsii, proto nepřichází v úvahu ani žádný adrenalin, prostě nějakej klídek, pohoda..napadlo mě welness a potřebovala bych doporučení. Něco, kde by si mohl dát vířivku, vínko, jemnou masáž nebo tak něco. Asi jsou i trochu stydlivý, takže žádná masovka by to být taky neměla. Děkuji nastokrát!
Jo a ještě bych potřebovala doporučit pro babičku nějakou romatickou ságu. Harlekýnky to jsou? Něco ve stylu mladá chudá krásná a bohatý mladý krásný syn továrníkův (hlavně žádnou erotiku, to babička nečte) Neměla by tu něčí babička nějaké doporučení?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje