ice Něco od Vlasty Javořické?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
ice Hele, já bych poukázku do Entrée brala hned, ale nevím, jestli se brňáci nějak nadšeně poženou do Olomouce kvůli jídlu. I když je to prakticky celé po dálnici a rovnou na obchvat, i nádraží je vlastně vedle, kdyby nechtěli po vlastní ose. Já bych jela, ale záleží, co je to za typy, jestli jsou ochotni takhle vyrazit na otočku, případně přespat....to musíš posoudit sama.
Garfie No já právě myslím, že hlavně ona by byla ráda a do olo jela úplně klidně, jenže je blbý, že si pak jeden z nich nedá ani sklenku vína, jenže to ani případně v Brně poněvač oni bydlí vedle Brna, ne přímo tam. Já to právě nechci moc soudit podle sebe, protože já jsem ochotná kvůli Entrée jet z Prahy :D
Bowle píšu si, děkuju!
Hele já byla odhalena tu v Ostravě na základě psa :D a synovci jsem koupila zimu od susan barnett, doporucovala to myslim žluťásek .
ice nejlepší wellnes je v Maximus resortu, ale tam teda bývá dost lidí. I když maj určitě možnost nějakých privátnách procedur.
A Volařík bude v Mikulově otevírat wellnes od 1.1.2019, tak to by se dalo spojit i s návštěvou města. Navíc je to na dobrým místě, kousek do lomu i na Svatej kopeček, do centra taky pár min.
nellielovett děkuju! Maximus jsem měla i v merku. A Volařík vypadá super, ten romantický pobyt.
Vybírala jsem na e-shopech ručníky a zjistila, že ty nejhezčí se perou max. na 40°. Nějak se mi do toho nechce, mám zafixováno, že ručníky aspoň na 60°. Máte některá zkušenosti?
Marbuša Zkušenost ještě nemám, ale budu mít. Koupila jsem si menší ručníky do kuchyně a taky jsem zjistila, že se mají prát na 40. Složení je 100 % bavlna, ale jsou výrazně barevný. Hodlám je prát normálně na 60, akorát se bojím, že může pustit ta barva
Tohleto sichrování se ze strany výrobců, že už pomalu nic nemůžeš pořádně vyprat, mě dost štve.
ice Co klasika - Jalna?
Marbuša já bych si asi už jiný ručníky než světlý, co se daj prát na hodně stupňů, nekoupila, dostali jsme tuhle jako dárek jeden žlutej, druhej růžovej a vubec nevim (krom toho, že je to hnusný), s čim to prát, prala jsem je na 40 a po prvním vyprání pustily oba do sebe navzájem tak, že jsou oranžový ![]()
taky jsem dostala jednou od kolegyně tmavě tyrkysovej s delfínama, ten se nedá ani namočit, aby z něj netekla barva...fakt to leda pak prát po jednom, než si zničit celou pračku prádla
ale třeba osuška z ikey s barevnýma čtvrcema nepouštěla vůbec
ice Ale víš co, ony ty poukázky do Entree mají platnost rok, můžou si to v létě spojit s nějakým výletem a přespat, což zase v Brně asi neudělají, tak těžko říct...vlastně se ani nepokouším radit, spíš uvažuju nahlas ![]()
ice welness rozhodne http://m.infinit.cz/#/brno/brno-prehrada
do olomouce (?) jen na jidlo by se mi fakt nechtelo, ja bych volila borgo, ale tak neznam je
nellielovett cha, nez ja to natukam:-)
viktorka_od splavu tak ono tu taky nic jinýho není, že? ![]()
nellielovett njn:-)
Ikeácký ručníky nepouštěj - do kuchyně, jen tak na utření rukou, mám tmavomodrý a podařilo se mi je už několikrát vyprat s bílejma utěrkama, samozřejmě na 60, a ani ťuk! ![]()
Marbuša Zkušenost ještě nemám, ale budu mít. Koupila jsem si menší ručníky do kuchyně a taky jsem zjistila, že se mají prát na 40. Složení je 100 % bavlna, ale jsou výrazně barevný. Hodlám je prát normálně na 60, akorát se bojím, že může pustit ta barva
Tohleto sichrování se ze strany výrobců, že už pomalu nic nemůžeš pořádně vyprat, mě dost štve.
@coraline a @Potrefenahusa. Ono to asi není o barvě jako spíš o složení. Některé jsou bambusové, u některých píšou nějakou povrchovou úpravu, takže by to možná vyšší teplota zničila..? Ale moc nevěřím, že když je ušpiním, že to ta ochrana nepustí dál do vlákna. Prostě bych je prala častějc a to je neekologický, tak si spíš najdu obyčejné froté, kde píšou 60°.
Marbuša Nevím, ty moje ručníky se tváří úplně obyčejně, i podle popisu, žádnou povrchovou úpravu nebo něco podobnýho tam nevidím... Bambusový utěrky peru na 60 a nevadí jim to.
Potrefenáhusa Jsem blbá no
Chtěla jsem barevný ručníky a budu mít za to nejspíš obarvenou celou pračku. Zkusím aspoň koupit ty hadříky z DM na lapání barvy.
coralline třeba pouštět nebudou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje