whiskas No nechce se mi tam, ta představa mě úplně neláká, nevím jestli nevyměknu a nezůstanu u sona...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi Nijak zvlášť to nebolí a pro citlivější povahy nabízeli něco pro lepší komfort. Nepamatuju si přesně co, nějaké polštářky?
Mutziputzi Nebolí, neboj, možná max. chvilku nepohodlí.
Potrebovala by som mixer,ktorý zvládne kokosove maslo, arasidove maslo a pod. Mám len Nutribullet a ten na to nie je vhodný. Budem rada za tipy na čokoľvek čo je lacnejšie než Vitamix.
paktofonika mne jdou masla vyrabet i normalnim nastavcem k tycaku od tohodle, takze mozna vzit spis takovejhle format? Nedokazu si predstavit, jak pak mensi mnozstvi clovek doluje z velkyho mixeru (i kdyz mam vyndavaci dno).
Ounz Dokonce poslední dobou je jich drtivá většina![]()
711990 Na takom som robila arašídové maslo a zhorel ![]()
JankaM Ty moje jsou taky Made in China, kupovala jsem je nakonec přímo v jejich značkový prodejně na Camdenu v Londýně . Dívala jsem se asi do 15 párů, a tuhle papundeklovou úpravu neměly žádný. Podle kamaráda, co boty prodává, je to růžové vnitřní část, co v té botě je, ale vy ji samozřejmě nemáte nikdy vidět.
Vzhledem k tomu, že to vnější provedení boty bylo bezchybný, jsem si myslela, že jde spíš o vadný kus než padělek, takhle teda nevím. Rozhodně to ale v tomhle provedení není hotová bota.
Mutziputzi A ta mamografie je v čem lepší než sono? Já zatím byla jen na sonu, bylo mi řečeno, že na menší prsa je to sono lepší...
Jinak jestli čerpáte informace o bolestivosti z googlu, tak to radši berte s rezervou - jsem nedávno absolvovala EMG a lumbální punknci, o o bojím jde najít úplný hrůzy, a bylo to v pohodě, proti zubaři úplná sranda.
Zina mně někdo říkal, že po 40 by se to mělo střídat ob rok, sono a mamograf
Galanterie je taky v Kotvě.
Zina tak zavisi jaka jsou ta prsa, jestli zena rodila a taky od veku, od cca 40 uz ten mamograf ukaze vic. takze bych se poradila s lekarem.
Potrefenáhusa stridani je spis kvuli tomu, aby nebyl mamograf kazdy rok. ale oni vidi, ze ten snimek neni prehledny. kam chodim ja se to predtim delavalo tak, ze nektere pacientky sly jeste na sono jako doplneni, hned po mamografu.
Zina Jsem stara, tak muzu na mamograf, predpokladam, ze je tam videt to co na sonu ne a naopak a ne, negooglovala jsem, spis obdrzela nevyzadanou informaci![]()
continuity Já jsem starší než Mutzi a nerodila jsem a lékař právě poradil ten mamograf. Tak jestli mě nějak neošidili! :-) :-)
Zina Potrefenáhusa Ano, střídat, ale, když jsem dorazila na mamograf, tak mi řekli to, co se dozvěděla Zina, že pro menší prsa (tedy méně té tkáně v prsou) je lepší sono. Popravdě, na mamografu ze mě byla sestra docela šílená, protože nebylo moc co "odložit" na tu vyšetovací desku :-D.
whiskas Tak jestli se tam musí něco někam odkládat, tak to pak chápu, že mi to nechtěli dopřát.
Zina
tak obrazně řečeno ... Inkriminovaná část těla se vloží mezi dvě desky, ale u mě to byl nadlidský výkon. Na to konto mi bylo řečeno, že pro mě je lepší sono. Ale já mám fakt extrémně malá prsa.
Obrázek mažu, ať to tady nestraší.
Mutziputzi ber to tak, jako ze treba kdyz potrebujes zobrazit mozek, tak CT ti ukaze jiny obrazek nez treba Magneticka rezonance a kdybys vyuzila jen jednu metofu, muzes i neco prehlednout. A proto se doporucuje kombinovat metoda i u prsou. Mamograf-rentgen ukaze proste jiny kousky nez ultrazvuk. A rozhodne to neboli. Drzim palce.
paktofonika no je potreba mu davat pauzicky. Ja arasidovy maslo vyrabim casto kvuli peceni a proste dam par pulzu, pockam, pak zase par pulzu. Neni to staveny na nepretrzitej provoz, je dokonce efektivnejsi, kdyz davas vic kratsich. Mam hodne vykonny i klasicky blender k robotu, ale ten fakt pouzivam na tekutejsi veci a hlavne vetsi objemy. Ty cepele jsou totiz taky o dost vetsi a tim padem lip pracujou s vetsim mnozstvim - tipuju, ze maslo bych musela vyrabet rovnou treba z pul kila orechu, coz je docela dost.
711990 Bullet by to utiahol ale ma taku silu, že to nepomixuje ale rovno odstredí na stranu a potom ide na prázdno. Kúpila som si cukrfree kuchárky tak idem nadšená vyrábať maslá, mlieka a pod. Cukrfree ma Etu, stojí o polovicu menej než Vitamix, to by šlo. Mám aj binder k robotu ale ten je ako tvoj skôr na tekuté veci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje