paktofonika hm to asi trosku u vsech bych rekla. Kazdopadne nez poridis nejaky dalsi zarizeni, asi bych si overila, v jakem mnozstvi to tam budes davat, at nemusis vyrabet kila orechovych masel:)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa Můj bude pro poměrně čerstvě dospělé dítě, které potřebuje velké množství čokolády, ale zároveň nějaku pomůcku, jak si ji odměřovat
takže asi ten velkej. A odlívanej zvonek si pamatuju taky, sádrovej i z vosku, dvě generace to tahaly z různejch rukodělnejch školních i mimoškolních aktivit ![]()
A jako děti jste svou denní dávku čokolády z kalendáře jedli už ráno? Já jsem si je vždycky schovávala až po škole, ale kolikrát jsem na to zapomněla a pak dojídala třeba za tři čtyři dny ![]()
dzizisketa Já jsem to vyžrala celý do tejdne, bratr rovněž a máma nám tam pak znova napajcovala tabulkovou čokoládu, kterou rozehřála, nalila do těch formiček a jeli jsme nanovo![]()
dzizisketa Já jako dítě NIKDY kalendář neměla a vůbec jsem netušila, že existuje.
Mutziputzi to je hezky.![]()
ja to taky snedla hned,ale uz mi tam nikdo nic nedal.![]()
Pinot Noir tak za myho detstvi ani neexistovalo![]()
dzizisketa tyhlety setrivy deti me vzdycky stvaly. Samozrejme ze jsem svoji davku sezrala uz rano:D vzdycky jsem snila o tom, ze na Stedrej den vydrzim a dam si tu cokoladicku az k veceri...no HAHA :D
Zarinya Kamarádka vyžírala i kolekce na stromku a zbylý alobal aranžovala do původního tvaru, to vypadalo moc pěkně, to si pořád pamatuju![]()
viktorka_od splavu Vždyť jsme skoro stejně starý, a já jsem to měla odjakživa?
Mutziputzi Kolik kol?
Mutziputzi tak ty sem nikdy nemusela.Je o tu jednu velkou figuru,ktera tam byla byl boj.![]()
711990 No přesně..! ![]()
dzizisketa Na adventní čokoládu NELZE zapomenout...!! ![]()
Isca tak 3 jsme dali, co to drželo...máma holt chtěla abysme to měli hezký![]()
Syn vloni potaji snedl segre cely kalendar, ale svuj si pekne davkoval po dnech :)
Mutziputzi Teda smekám ![]()
Mutziputzi prvni pamatuju dovoz zvenku a uz jsem byla dost velka, druhy stupen nebo gympl. v brne nic takovyho v samosce rozhodne nemeli.
viktorka_od splavu sem teda taky měla vodjakživa, ale když jsem to sežrala, tak už mi tam nikdo nic nedal ![]()
Mutziputzi už sem to sem taky psala, že ty prázdný vobaly vod bombonu měla na stromečku babička od táty a hezky po Vánocích schovat do krabice na další rok zase......
Potrefenáhusa babicka v nich mela zabaleny kostky cukru. jako dite jsem myslela, ze se to tak uz prodava![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje