whiskas Zas takovy unikat to neni,ony se podobne nekde zase objevi;-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja
to je fakt, ale znáš to, konečně nějaké kalhoty/džíny relativně padnou a ... smůla.
whiskas Jo a nebo se to druhej den rozervou:-D:-D.
Taky máte v cizí řeči slovíčka, který si nikdy, nikdy, niiiikdy nezapamatujete?
Ounz Ano. :-), (jen mě zrovna žádné nenapadá, neb si je prostě nepamatuju
).
whiskas no, tak to mě bohužel napadnou, ale už ne ten překlad..
Ounz Mě napadnou až ve chvíli, kdy je potřebuju použít a v hlavě prázdno
.
Isca nedávala jsem tam ale nikdy nic speciálního. běžné věci typu kabát, sako - bez problémů a rychle http://www.beletblanc.cz/cs/provozovny-a-kontakty/oc-futurum_5_brno.html
viktorka_od splavu Díky moc, právě kabáty se bojím dávat do Arbely, bohužel teda je to na druhým konci města![]()
Edit: Hurá , NC Královo Pole![]()
whiskas Jestli byly tak dobrý a seděly ti, měla sis je vzít, vyrazit z nich za vadu nějakou slevu a zip si zašít/nechat zašít. Mně už se to taky stalo a povedlo se ![]()
Dík za tu tabulku, ze stránek Zary prostě zmizela ![]()
Ounz ANO! Anglický slovo "appreciate" jsem si vyhledávala asi tak dvanáctkrát. V dalších jazycích jich je taky požehnaně.
Aranel tak vida ![]()
Ounz Dost dlouho jsem bojovala se slovíčkem arrive. To bylo první, který jsem si fakt nebyla schopna zapamatovat a následně často blbě přeložila jako odlet. Zlomilo se to až jsem začala cestovat. Ve škole to bylo marný. A pak se občas nějaké další objeví. Minulý týden jsem se 3x dívala do slovníku na unintended, protože jsem si zaboha nemohla vzpomenout.
Ditě poprosilo Ježíška o košíček na šití, nějaké tipy kam pro nějaký hezký?
Dadoo Ja to tam normálne vidím, v prípade aplikácie a mobilnej stránky sa sprievodca ukáže až keď kliknete vybrať veľkosť.

paktofonika Tak jsem si to znovu ověřila. Na telefonu se mi nabízí Najít mou velikost. Na PC se mi neukáže nic. Záhada. ![]()
Ounz Jéje, takových slov je! A na poslední hodině angličtiny to bylo vtipný, protože došlo na takovou tu hru, kdy máte navést partnera na dané slovo, které musíte nějak opsat a nesmíte použít nic, kde by se to slovo nebo jeho základ nebo jiná podoba vyskytovala. Takže 1/ jsem nepochopila význam daného slova a 2/ s mojí slovní zásobou ty opisy byly hodně, hodně zvláštní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje