Netušíte rozdíl mezi střihem "Slim boyfriend jeans" - první fotka (bohužel jsou v mé velikosti vyprodány
) a "Mid rise slim slouchy jeans" - druhá fotka? Vypadají dost podobně. Díky.

Dadoo Co budes objednavat? Mam v kosiku par veci a jeste bych neco priobjednala (at mam s cim prat:-D:-D), ale nemam inspiraci;-)
Karja Chci džíny. Letím do Londýna a to si vždycky před tím koupím džíny. netším sice proč, ale držím tradici.
A taky abych měla naplněnou pračku, samozřejmě ![]()
Váhám mezi těmito ke kotníkům.

ale asi to budou spíš ty tmavší..
Dadoo A nejsou ty první moc do pasu? ![]()
whiskas Jsou. Ale mně by to nevadilo. Mělo by?? Ony oboje jsou high rise. Sice se bojím, že by mi mohly v pase odstávat, ale.. prubla bych to. ![]()
Ty tvoje se mi líbí oboje. Jsou z HM?
Mně se nějak záhadně prodlužuje interval mezi vypráním a vyžehlením
. Onehdá jsem se do toho pustila a po pár hodinách jsem na dně košíku, ve kterým mám vypraný prádlo připravený na žehlení, lovila letní věci ![]()
Lama_z_Lana a pak si stezujes ze mas malo obleceni
711990 No....hadrů, do kterejch bych se momentálně vešla, těch mám teda sakra málo ![]()
Dadoo Nemělo, samozřejmě, jen se mi zdá, že ty vyšší džíny jsou riskantnější z důvodu, který píšeš - odstávání v pase. Ale tak, pásek to případně zachrání.
Ty ode mě jsou Zara. Dala jsem tam i odkazy.
Ty boyfriend (první) sedí skvěle, na tebe by je ještě měli, se máš
.
viktorka_od splavu barbucha
Do čistárny se mi právě nechce - za čištění jiné kožené bundy jsem předloni dala 790,- a nemám jistotu, že se zmačkanina narovná.
no já nemyslím vyčistit, hlavně ne do takové té sběrny. myslím přímo do čistírny kde to čistí a žehlí na místě, se tam s nimi poradit a popřípadě domluvit, jestli to jde jen vyžehlit/srovnat/napařit nebo co s tim dělají:-) (jsem zrovna do jedné takové včera nesla oblek, a paní byla moc milá a ukecaná:-)
Dadoo No jasne, ja nikam neletim, tak dziny netreba. Ale asi si tam objednam jedny sede nebo cerne, ty potrebuji fakt nutne, misto tech ruplych z Lidlu:-D.
Jo a sla bych do tech tmavsich.
whiskas Oboje se mi libi moc!
viktorka_od splavu Prozradíš prosím čistírnu? ![]()
Prosím vás, nevíte, kam zmizely v Zaře velikostní tabulky??? Nebo jsem slepá?
Karja Mně též, jen ty první mi i sedí, druhé vypadají střihově podobně, ale kdo ví. Zase něco vracet? Ty první jsem si zkoušela, ale měli poslední, bohužel jim někdo přede mnou natrhl zip (nebo chyba výroby?) a jiné nikde nemají.
whiskas děkuju, kdes to našla? ![]()
Dadoo Přes Google, zadala jsem "Zara size chart cm"
. Přímo na webu Zary jsem také tápala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.