Zina mně říkala doktorka, že každá -grafie ukazuje jiné typy nádoru. nebo něco v tom smyslu. asi že různé nádory mají různé typy buněk a každý z nich lépe zachytává jiný přístroj. myšleno v počátečním stadiu, když už je velký, je to asi jedno. já se svou vyhlídkou budu muset za pár let začít chodit na oboje, podle toho, co mi říkali doktoři.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika to je pravde to mnozstvi, o kterem jsem mluvila:) musela bys toho do Nutribuletu nastouchat tolik, aby se to porad mixovalo. Coz je dost obtizny....
S dovolením bych se vzdálila od mamografu - máte prosím někdo tip na adventní kalendář z kvalitní čokolády?
Jak se chodí na mamograf, když není co kam odložit? Já jsem nikdy neměla žádná extra prsa, a po dítěti jsem vyloženě v mínusu...
Isca tento

Jiná Realita Já na sono chodím od 30, tebe neposlali?
Mohučanka Těžce. Mám to stejně, stejně jako moje máma a podle ní je mamograf v tomto případě opravdové utrpení ![]()
continuity Tenhle je super
.
continuity já mám teď koupenej takovej ten menší Lindt, taky mi přišel dobrej

Maj i verzi mit Alkohol? ![]()
continuity Potrefenáhusa To vypadá dobře, děkuju.
Mutziputzi já na sono chodím od 18 jako samoplátce, ale mamograf zatím nemám.
Isca ten muj je fakt celkem malej a jsou v něm takový malý kouličky, jestli je to pro dítě, tak ten od Continuity je normálně velkej a takovej impozantnější :-))
Teď jsem si vzpomněla, jak mi máma vždycky pak adventní kalendář vylívala sádrou a já si s tim pak hrála, ale pamatuju si už jenom, že tam byl míč a zvonek
mám teda opravdu blbý dotaz.
opravdu z tohoto článku vyplývá, že se plodiny pro výrobu potravin na poli přestříknou roundupem, aby pěkne doschly, a pak se z nich vyrábí jídlo?
že to špatně chápu, uklidněte mě někdo ![]()
Jiná Realita Já bohužel na všechno jako samoplátce, ale před 30 mi teda nedoporučovali ani sono, že je to i přes mojí anamnézu a hypochondrii zbytečný, já myslela, že nechodíš vůbec právě![]()
Mohučanka Úplně příjemná procedura to není, ale vydržet se to dá a trvá to chvilinku.
Jiná Realita chápeš to správně![]()
Mutziputzi ach jo, mně je to přijde úplně úchylný. postříkat plodiny herbicidem, aby doschly ![]()
711990 V tom bullete je to ešte obmedzené, nemôžeš presiahnuť určitú hladinu pretože môže vybuchnúť.
Mutziputzi já chodím dlouhodobě, už někdy před 18 jsem poprvé měla nepříjemné problémy, od té doby chodím nejdřív nepravidelně, a teď po 30 zajdu aspoň jednou za rok, správně bych měla dvakrát, co půl roku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje