Tulipe Taky si myslim...
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 Až do letoška neměl, zato loni ale měl v půlce listopadu pár dní slevu 20 % na vybraný kusy a letos nic, co to je za pořádky!
Taky tam mám na cosi políčeno, tak jsem koukala do historických mailů, jestli náhodou není na obzoru nějaká akce...
Mívá COS Black Friday? Abych se neunáhlila s nakupováním...
.
Ja som sa dočítala, že by mal byť. Od piatku. Ale či to je spoľahlivá info to neviem, ja si počkám :)
Holky, prekérka, včera jsem si v sekáči koupila pánský vlněný kabát, sedí mi jak hrnec na prdel, opravdu kvalitně ušitý, 100% virgin wool. Podle všeho je to Burberry, ale nejsem si jistá. Nikde jsem nenašla, že by to byl fejk, ale nikde jsem ani nenašla, že by to neměl být fejk. Má jenom jednu ceduli za krkem, s logem, v kapse má cedulku se složením, měl i náhradní knoflík v pytlíčku Burberry. Někdo by to asi neřešil, ale já z toho mám blbej pocit....

martek01 Podle me je OK, postarsi rocnik, ale neni to fejk![]()
martek01 Šťastlivče, taky myslím, že to fejk nebude.
Mikulášské pidibalíčky si pořád s mámou i ségrou vyměňujeme, i v našem věku ;-) Ségra je navíc Jitka, neteř Barbora, takže se u nás ten Mikuláš vcelku prožívá....
A na adventní kalendář se budu muset zeptat, pamatuju si, že jsme mívali, mamka nám ty čokoládky vylívala po domácku, ale myslím že do nějaké původní fólie, jakoby se recykloval jeden dokola...![]()
Pomerne nedavno tu niekto (myslim, ze Potrefenáhusa alebo Ounz ) daval link na merino ponozky. Akurt by sa mi hodili, no spominany link v cudu...poradite, prosim? ; )) Nechcem merino zo sportoveho obchodu, nepacia sa mi vzory.
a v rockpointu smartwool taky ne? Já na ně teď koukám jako náhradu za starý, co mi sežral čokl, a některý jsou teď i zlevněný
catch to dávala Potrefenáhusa a mělo by to být tohle..
Ounz ano, to su ony! Dakujem, dobra vila ; ))
Edit: a uz maju i moje cisla, tak objednane, zaplatene. Tesim sa!
potřebovala bych se zítra dostat do nemocnice u sv. anny brno.
jak moc je to tam teď rozkopané? když bych sjela z dálnice tak, abych odbočila na heršpickou, jde to? normálně totiž sjíždím hned na prvním sjezdu směrem od vyškova, a pak jedu kolem nábřeží, ale minule jsem nepěkně uvízla :(
Jiná Realita sjela bych az na videnskou, a pak na mendlak. projedes bez problemu pokud tam budes tak do pul osme
Jiná Realita v kolik hodin cca budete na okraji Brna? Mimo špičku bych pokračovala po Olomoucké pořád do centra až kolem nádraží, akorát se nedá odbočit z Husovy doleva, takže musíte po Kopečné a Anenské. Ale tato trasa mezi 8-9 není nejlepší nápad, hlavně kvůli Křenové.
Na druhou stranu Zvonařka se pořád opravuje, takže tam je to zacpáno celý den.. ![]()
Jiná Realita a to co píše viktorka_od splavu je taky dobrý nápad, jen bych řekla, že do půl 8 se dá projet téměř kudykoliv. To spíš 8-10 je masakr...
Pavlena no a podjezd u male ameriky je ted na semafor. tam bych se vubec nevydavala, tyrani zbytecny kdyz to jde objet po dalnici![]()
Potrefenáhusa jeej diky, hned som objednala ponozky za 50€
(ale ja tu schvalne smejdim napriec vlaknami a hladam inspiraciu na vianocne darceky) ![]()
Jiná Realita a to co píše viktorka_od splavu je taky dobrý nápad, jen bych řekla, že do půl 8 se dá projet téměř kudykoliv. To spíš 8-10 je masakr...
mam dojem ze po devate uz zas v klidu. od nas se jeden cas nedalo prave uz v tech 7:30 vubec dostat, brr
Pavlena no a podjezd u male ameriky je ted na semafor. tam bych se vubec nevydavala, tyrani zbytecny kdyz to jde objet po dalnici
Podjezdem u malé ameriky vůbec nepojede..
Kolem nádraží, doprava na Hybešovu a doleva na Kopečnou.
viktorka_od splavu Hele, ty ses brnensky Vseved, nevis nahodou, jak zhavy je to s tim posunutym nadrazim?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje