viktorka_od splavu mno já se motám převážně po centru a občas když vyjedu mimo, tak teprve vidím, zač je toho zácpa..!
Chci říct, že centrum je překvapivě volné dost často.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pavlena no ja se vydavam do centra skoro vyhradne behem dne, kolem poledniho a tak.. pohodicka. ale kdyz musim treba cestou z prace
catch Zrovna dneska jsem koupila merino ponožky Surtex, jsou boží. Ale teda design nic extra, mám jen obyčejné černé s nějakým pruhem. Zas stály jen 130 Kč :) Ještě jsem koukala na značku Joha, úžasně hebké a jemné, jednobarevné, decentní, jedny byly za necelých 300.
žluťásek Dakujem, pisem si i toto. Ved co ak budem rozsirovat merino ponozkove zasoby? ; ))
catch merino ponožek neni nikdy dost
Potrefenáhusa verim tomu. Velmi sa na merino fusakle tesim ; )))
Preco sa mi zobrazuje parfumanie ako nebezpecna stranka? Chyba bude asi u.mna, ze? Ale aka??
viktorka_od splavu Hele, ty ses brnensky Vseved, nevis nahodou, jak zhavy je to s tim posunutym nadrazim?
.
Mija našla, že od 8.12 zavřeno téměř na rok. Zastávka bude na Uhelné, prý se tomu říká dolní nádraží. Trošku z ruky. Nebo potom v Židenicích, což vzhledem k dopravě Židenice-střed Brna je taky zastávka celkem na nic. Opravovat se to bude proto, že nové nadraží začne fungovat nejdříve za 10 let. Takže žádný spěch.
nekdo jsem daval odkaz na eshop se svedskyma dekama a polstarema. nevite prosim, prosim smutne koukam.
continuity to byla určitě Potrefenáhusa (ježiš já sem bonzačka). Moc pěkný deky a já si teď taky nemůžu vzpomenout..
Ounz diky, diky. deku ja mam, jeste ze Stockholmu, ale potrebuji nutne polstare :)
Renusatko zavřené nebude, ale na Brno - Dolní se bude jezdit od jihu, od Chrlic a od Olomouce. Už teď se těším ![]()
jeste mam jeden blby dotaz a uz koncim. nemate nekdo doma tanecni podlozku? ma cenu priplacet za tu garanci?
dite ji chce, jednou na tom skakalo. spis si myslim, ze kdyz, tak bude skakat i ta mladsi. takze se na to bud bude prasit pod gaucem nebo budu za dva mesice kupovat jeste jednu.
Mulen Aha, tak já od kolegyně v práci dostala jinou informaci. Rožčilovala se právě z důvodu, že jezdí od Blanska. Jelikož to nepotřebuju, tak jsem detailně nepátrala.
Ounz asi mam :)
Dost nutně bych potřebovala vědět, co dát rodičům k Vánocům, když špatně vidí, špatně chodí, špatně slyší, domácnost mají vybavenou vším, co potřebujou a fotky pravnoučat (dárek, ze kterého mají radost a chtějí ho) dostanou od mladých.
Renusatko od Blanska by to mělo jezdit na Hlavní. ![]()
Kokoska a navic odhaduji, ze ani nic nechteji a vseho je pro ne skoda...
tak ja nakonec skoncila u darkovych kosu, proste jsem tam naskladala veci, co vim, ze ji, ale treba si je nechteji kupovat casto, protoze jsou pro ne uz trochu drahe.
dalsi moznost je obleceni, alespon nase jedna babicka to celkem jeste dokaze ocenit. dedeckovi jsme s uspechem kupovali veci jako zateplenou vestu na zahradu.
ale bylo to tezke to jo.
continuity no samozřejmě, že všechno mají a nic nepotřebujou! A když jim něco koupím, najdu to za půl roku nevybalené ve skříni. Dodneška máti používá kuchyňský šlehač, u kterého jde jen jedna rychlost, a staré váhy, kde ani nevidí na odřenou stupnici.
Kokoska moje mama je mladsi, ale presne tam smerujeme. uplne to vidim.
letos se to vyresilo samo, protoze mi tu sedeli na gauci a meditovali, ze klekla remoska, co ma mama na chate a kde sehnat podobny hrnec, ale ne za 3 tisice. tak uz je zabaleny pod posteli. nekdo to povazuje za divny darek, vec do kuchyne, ale to jedine jeste mame udela fakt radost. ji se bohuzel neda koupit ani nic na obleceni a kdyz ji dam k svatku adventni kalendar od loccitane, tak hudruje, ze je to zbytecne penez (pritom jeste docela cestuje, tak ty mala baleni vseho dost vyuzije).
a to ma tata na jare 70. mamu jsme vyexpedovali na tyden do lazni, ale to on nema rad.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje