viktorka_od splavu Ja si pamätám keď ma šéf (tak pred 10 rokmi) prosil, nech mu na macbooku vypnem čiernobiely režim. Ze dcéra sa hrala a on to nevie nájsť. Mission impossible
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 Sla bych do nej, je to fakt nejvic o pocitu, potvrdilo se mi to xkrat :)
Mutziputzi ok, dík, kouknu na to. Granátový mám ráda..
0zero7 Díky :-).
MP Meri čudlik s + a - na boku nepomáhá?0
0zero7 mne jdou dobre monstery. Zaleju jednou za 14 dni do misky a dari se jim skvele. Jeste me.napadlo ze v lete je dobry kytky hnojit obcas a naopak v zime s tim prestat a omezit zalivku. Tak mozna to je tim. Ale ja mam zamioculcas tak trictvrte roku a zatim je ok, ackoliv ho prelejvam, nezalejvam a jeste jsem ho neodborne presadila. Ale slunicko na nej teda nesviti...
Mutziputzi Jen jestli to nebude nějakej sloník...
(ale nechám se ovlivnit, už to hledám....)
A máte niekto skusebosti s kvetinami zo Záhrada na niti?
paktofonika chces kokedamy? Vyrabala som kolegyni, je to jednoduche na udrzbu, raz za cas namocis, nechas odkvapkat a zavesis.
paktofonika Jen s jezernim skritkem, ale maj tam krasny veci
Janulik03 Chcela no. Myslím si, že by to bolo celkom pekné, řasokoulí sa tak trochu bojím, vyzerajú akosi živo ![]()
711990 diky, ta monstera je super, akorat musim sehnat nejakou mensi, jeste asi koupim dalsi ten tchynin jazyk, mam to v betonovym kvetinaci na vrchni polici a vypada to dobre
paktofonika chod do toho, je to krasne. ![]()
Už se tu někde rozebíraly tematické večírky. Mě postihl taky jeden, téma je jen RETRO... hm, to může bejt vlastně cokoli, že jo? Nechci do toho moc investovat, přemýšlím nad oblečením ala grunge, v terranově maj dostatečně velký lacláče (ty užiju na procházky), flanelku splašim v sekáči, tenisky a čepici mam. Temnou rtěnku a kouřový stíny nějak vyčaruju.
Takže můj blbý dotaz je: Je grunge už retro?
paktofonika urcite ano. Monsteru zvladnes. ![]()
andulka01 rozhodne!;)
paktofonika tak ti muzu uriznout kus moji a muzes si ho zakorenit. Ale jinak jsem ji koupila za dobry penize v Ikea;) resp koupila jsem si dve:D
paktofonika řasokoule je uplně nejvíc nenáročná, jen jednou za čas vyměníš vodu (případně umyješ skleněnou kouli)
711990 potrebuje monstera svetlo?
0zero7 mne ted chciply dva fikusy, z toho jeden lyrata, ten, co se ti libi. A jako nas... me radne! Ten druhy je ficus elastica, ma na sobe posledni asi ctyri ubohe listy a to jen proto, ze kolem nej vsichni chodi po spickach, jinak by uz taky davno opadly. A to na spolecne chodbe v dome je uplne stejny fikus elastica, akorat o velikosti stromu!!!...a to si prosim cely zapraseny stoji na miste, kde slunecni paprsek nezasviti, jak je den dlouhy... a evidentne prosperuje! vrchol toto!!!!
paktofonika řasokoule je uplně nejvíc nenáročná, jen jednou za čas vyměníš vodu (případně umyješ skleněnou kouli)
@paktofonika potvrzuji a navic je rasokoule strasne roztomila. Mam dve, Frantiska a Karla a celkem prosperujou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje