"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline kami
příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 18:12

Prosim, vraceli jste teď někdo do HM? Je potřeba aktivovat zpětnou zásilku na stránkách PPL - co se tam zadává za kód? Mám pocit, že vracení je jen pro inteligenty a evidentně jsem neprošla...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 18:39

Loupac granatovejch jablek z Tescomy funguje!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 18:42

Mutziputzi to bude snad prvni vec z tescomy, co si koupim, granatova jablka miluju

20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 18:46

jinx no ja prave taky, ale ta prace s tim! Jako fakt to s tim jde

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 18:58

Narusim vam telefonni debatu, zdecha mi zamiokulkas.... myslim, ze jsem prelila, byl krasnej, asi 5 slahounu plu jeden novej ted vyrostl, no tak 3.5 slahoun v pr... a jeden se drzi zelenej, nezalila jsem uz 14 dni, ma to cenu pockat nebo rovnou odlifrovat do kose?

Pak mam mesic malou poustni ruzi, najednou cela zloutne (prej se taky ma ted zalivat minimalne, tak jsem prestala), ale nepoznam jestli opet zdecha ci ne... grrr. A je tak hezka!

No a krom tchyninejch jazyku, ktery jsou teda super a jeste dvou dalsich mi zdechly asi tri maly kvitka, myslim diffenbachie mala a dve odrudy draceny tmava a svetla. Pekne me to prudi. 

Uvazuju nad fikusem, monsterou a nebo jedna co se tady jmenuje fiddle leaf plant, asi je to taky odruda fikusu, ale listy vypadaj spis jak kavovnik trochu, uz fakt nevim. grrrr. Svetla mam dost celkem.

Poradite nekdo?

Jestli je tady rostlinne vlakno, se klidne presunu. 

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 18:59

Tak prej fikus lyrata je ten treti co se mi libi.

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:16

Mutziputzi uka! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:24

kami ja to vzdy vraciam cez postu,  vyjde to aj lacnejsie (aspon na Slovensku) 

Offline 999
19626 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:25

0zero7 S kytkama ti neporadím, ale mám na tebe dotaz . Vybírám nový make up, doposud jsem měla DW light, ten starý se už nedělá a teď vyjeli s novou řadou, spousta odstínů a podtónů. Prodavačka mi našla odstín, fakt to trefila přesně. Má úplně stejnou barvu, jako je moje pleť. Dcera mi doporučila, ať ještě vyzkouším make up od Dado Sens, že jí moc vyhovuje. Oni mají ale jen čtyři barvy, tak jsem si vzala vzorek podle podtónu. Je o fous tmavší, než ten DW, ale vypadá na mně dobře, taková zdravější barva, jak z prvního jarního sluníčka. Tak teď řeším, který si vzít. Prodavačka v EL mě přesvědčovala, že ta stejná barva je ideální, že ostatní naženu tvářenkou nebo bronzerem, ale já se v tom druhém cítím dobře . Bude mě za chvíli štvát? 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:28

MP Meri jo, to je přesně co myslím... když jsi zvyklá na úplně jinej systém tak je to prostě složitý. jinak teda dobrý když ti to někdo ukáže. je to triviální ale samo od sebe se to neudělá když pomyslíš, tak to ještě nedotáhlizas ten čumprdlik na vypnutí zvuku tu někdo (continuity?) marně hledal..:P paktofonika já měla z tlačítkovýho rovnou iphone a prostě mi to někdo ukázal nebo google a pak už to vím... ale kdykoliv jsem měla v ruce android tak bylo všechno obráceně, což se sice nerovná špatně ale prostě jinak než jsem zvyklá a mate to a prostě si to nezapamatuješ, furt hledáš to cos byla zvyklá používat (já stará konzervativní, možná to má někdo jinak..)

49114 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:29

0zero7 zamiokulkas bych ještě vydržela, chce to málo světla a málo zalívat ale ne nechat uplně uschnout.. prostě mu jednou za týden/čtrnáct dní dát trochu, ale fakt trochu vody. až kdyby se ti zdálo že je hlína uplně totálně vyschlá tak trochu přidat. no a nedávat ho na sluníčko, fakt spíš do tmavýho kouta

20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:30

Ounz hele nic sofistikovanyho, nadoba se sitkem, jablko predem vomlatis ovalis, seriznes, ze stran nariznes, pak do toho zase mlatis, ale fakt 80% z toho vypadne a pak kdyz nejses lina, dovyberes zbytek a hotovo, za 2 stovaky dobrej kauf

20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:31

kami nic jsem neaktivovala, hodila balik na depo a hotovo

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:32

Mutziputzi no, tak já do toho normálka takhle mlátim taky, ale bez sítka. Předpokládam teda menší binec okolo? Jestli jo tak to beru taky..

20970 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:35

Ounz no binec urcite mensi, jako stat to petikilo, reknu si ze tak chytra sem taky a mlatim to pres neco jinyho, ale jednak nic jinyho nemam a za ty prachy...

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:36
Reakce na 999:

0zero7 S kytkama ti neporadím, ale mám na tebe dotaz . Vybírám nový make up, doposud jsem měla DW light, ten starý se už nedělá a teď vyjeli s novou řadou, spousta odstínů a podtónů. Prodavačka mi našla odstín, fakt to trefila přesně. Má úplně stejnou barvu, jako je moje pleť. Dcera mi doporučila, ať ještě vyzkouším make up od Dado Sens, že jí moc vyhovuje. Oni mají ale jen čtyři barvy, tak jsem si vzala vzorek podle podtónu. Je o fous tmavší, než ten DW, ale vypadá na mně dobře, taková zdravější barva, jak z prvního jarního sluníčka. Tak teď řeším, který si vzít. Prodavačka v EL mě přesvědčovala, že ta stejná barva je ideální, že ostatní naženu tvářenkou nebo bronzerem, ale já se v tom druhém cítím dobře . Bude mě za chvíli štvát? 

​HA mam mezery ve vzdelani, co je Dado Sens? 

Jinak co se barvy tyce, o fous tmavsi nevadi, spis zalezi jak ti sedi podton, ja na podzim a na jare pouzivam taky o facku vic zdravejsi odstin. Spis bych se ridila konzistenci a tim jestli je na pleti neviditelnej (zasadni pro me osobne) a jak dlouho vydrzi a dalsi vlastnosti, ktery od toho ocekavas.

No, tvarenka a bronzer jako cajk, ALE zalezi jak to mas TY. Ja treba v lete pudr vubec nepouzivam, ted minimalne jen na nos a celo. Tvarneku jedu porad, ale to je moje uchylka. Pkud bych musela davat neco na, tak radsi vezmu ten druhej, uz jen proto abych mela moznost nic nedavat.

Proste se rid instinktem, to co vidim ja, ze jsi napsala je ze ten Dado je lepsi :)

Jinak ja ted porad jedu Ordinary, daj se i dobre mixnout odstiny, pripadne oblibeny Chanel. Mam jeste Shiseido na zimu a Guerlain to Lingerie, porad fajn. Tak ani nemam potrebu nekde patrat.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:39

viktorka_od splavu No vidíš a pre mňa je všetko opačne u Apple. Mi to príde ako naschvál sakra 

49114 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:41

paktofonika tak jasněže to je naschvál

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:42

viktorka_od splavu aha aha, no ja ho mam u zapadniho okna, kde je docela dost svetla, ale slunce primo jen chvili. Mam v obyvaku 5 oken 

Mela jsem obrovskej lopatkovec, prej snadny, akorat se musi zalivat, v tmavsi casti pokoje, no a zdechl mi taky. Jsem fakt antitalent, pritom asi dve mam tak 5 let! Ovsem listy lopatkovce ve vaze drzi jak helvetska vira, jsem ho oskubala pred ostrihanim a presunem na balkon, ale bude to asi taky na vyhozeni.

A co si teda poridit, pro takovy kytkovy nemehlo jak ja? 

Offline 999
19626 příspěvků moje polička 21. listopadu 2018 19:42

0zero7 Díky, že jsi mi to potvrdila, já to tak fakt cítím . Navíc není drahý. Je to nějaká bio, eco, hypersensitiv značka, ale ten make up drží celý den a vypadá přirozeně.

https://www.biooo.cz/vyhledavani/?search=Dado+Sens