andulka01 ja bych si jenom pohlidala, aby jim ty musle nevyrobili prilis tvrdou vodu. voda je dost silne rozpoustedlo na slouceniny vapniku, proto se nemaji vapencove kameny a musle davat ani do vetsiny sladkovodnich akvarii.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Candance tak nevim jake mate s pletenim doma zkusenosti, ale stejne ji to budes muset ukazat, a jestli da ten nakres to nedokazu odhadnout.
kdybych to resila ja, vlezla bych do galanterie, vybrala vhodne kruhove jehlice, nejake 3-4 hezke klubka vlny a koupila bych na to darkovou krabicku (nebo mozna rovnou kosicek).
proc vlastne nechces to francouzke pleteni? dite z toho vyrobilo docela hezke veci (akorat vetsina tech sad ma plastove hacky a to je o nicem, je potreba koupit kovovy na hackovani (nebo spis palickovaci).
andulka01 Však jsou i sladkovodní měkkýši. A i kdyby.
Dítě si dalo do akvária lebčičku zakoupenou v Sedlecké kostnici a akvárium ji sežralo
Úplně se rozdrolila. Radši nechci vědět, z čeho byla.
Potrefenáhusa spis to bude pro 8 letou docela velke sousto.. ale darkove ladeni maji krasne...
Pavlena to jo....Jako totiž trochu myslím, že podle návodu pro ni bude sousto asi cokoliv, já jsem v tom věku pletla tak na panenky, ve 2. třídě jsem chtěla kamarádce uplést šálu, hladce a obrace jsem uměla, ale nevydržela jsem u toho, doplejtala babička
Potrefenáhusa asi zalezi.. moje (9 let) se ted pustila do siti filcovych zviratek a jde ji to krasne. A pleteni taky pozaduje, ale ja ji svou lami vlnu z woolandthegang nepujcim... ![]()
Tu je asi fakt všetko nákazlivé
môj fikus benjamin doma je už takmer holý a z veľkeho zamioculcasu v práci mi asi nejaká časť odhnila.Zvyšok ešte žije,tak dúfam,že aj prežije.
Človek sa to tu aj bojí čítať.
Pavlena ale máte ty vlněný sestry a ty maj fakt dobrý poklady ![]()
Znáte někdo tapas bar Miró ve Štefánikově ulici v Praze? Jaký to tam je?
nekdo tu kdysi daval recenzi na psi rucnik, kdo to byl at se prosim prihlasi![]()
Znáte někdo tapas bar Miró ve Štefánikově ulici v Praze? Jaký to tam je?
za me dobry (pokud jde o jidlo; vino uplne neocenim) driv jsem casto chodila, ted uz jsem asi rok nebylo, tak nevim, zda se neco nezmenilo
rasaNori takova normalka, neurazi, nenadchne...
Muslik Dík, jde mi o jídlo. Mám se podílet na nějakém poukazu jakožto dárku a v životě jsem tam nebyla.
paktofonika to som chcela podotknut, namocia sa na par minut
Potrefenáhusa Ja jsem byla v osmi letech dost sikovna, pletla jsem, hackovala dost vzoru a sila jsem nejaky zakladni veci, ale tohle bych asi nezvladla, to stridani barev bude asi slozity;-)'Ale je to moc hezke a I ten napad na darek je moc hezky;-)
nolita skoda, siklo by se neco ,,funkcniho,,
Potrefenáhusa Na Manifesto winter markete bude aj Tkalcovna Strmilov. To len tak pre info ak by si náhodou mala cestu okolo ![]()
please help. není tu někdo, kdo umí excel pro úplné idioty
? já neumím ani to :/ jsem nižší forma it existence.
potřebovala bych udělat výpočet v excelu, a prostě to z návodu na internetech nechápu.
obrázek níže. potřebuju, aby ve sloupci D byl výpočet "sloupec C krát 15%".
Jiná Realita ted tomu nerozumim ja, potrebujes 15% z sloupce C dat do sloupce D? Popis mi to slovy, vzorec ti napisu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.