Mutziputzi Potrefenáhusa a nějaká akvarijní chemie, která zahubí řasu, ale nezahubí frantu (nebo jak tomu říkáte, úplně jsem to nesledovala
) není? třeba kouli v něčem vymáchat?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita na to kašlu, mně to neva.
Potrefenáhusa ale co když to va františkovi?![]()
Potrefenáhusa já se kdyžtak můžu zkusit zeptat bráchy, má akvárko, a s řasami jednu dobu dost bojoval (nemá totiž akvárko s rybičkama). teď tam tedy myslím má šneky, ale řasy řešil, ještě než do něj dal živočicha.
Jiná Realita Františka já mám psa, skřítkové jsou no name
...ale co se týče chemie na hubení řasy, měla bych strach, že to vezme z gruntu))
Mutziputzi kruci, snad si to tu tvůj pes nečte, teď by se na mě jistě urazil ![]()
Jiná Realita té řase ta řasa fakt neva :) já si myslím, že je problém v tom, že není pravidelně "oválena" a proto roste nerovnoměrně, chlupatí. Jinak pravidelná výměna vody, event. vyčištění akvárka (nechemicky) postačí.
Zu pravidelně měnim, stejně je chlupatá. ale nemazlim
OK, odpo beru z práce starou kádinku a stavím se pro Evžena řasokouli ![]()
Zu já je válim vařečkou, fakt se štítim, možná mi chlupatěj v sebeobraně![]()
Potrefenáhusa Jako uplne se v tom nevyznam, ale kdyz jedu busem nebo vlakem k nasim, tak hlasim u ridice v buse nebo na pokladne na nadrazi, ze mam Litacku a chci jizdenku do ciloveho mesta. Oni mi to vzdycky nacvakaji spravne. Nebo musis kupovat listek v automatu?
Jiná Realita Františka já mám psa, skřítkové jsou no name
...ale co se týče chemie na hubení řasy, měla bych strach, že to vezme z gruntu))
zadni no name, uz jsem psala, ze mi dva jsou frantisek a karel
jinx mí jsou no name![]()
Jiná Realita Na základce mě určitě ne, já jsem to poprvý viděla na VŠ. Já ho nepoužívám denně, žádný extra skills určitě nemám, ale třeba tabulky s číslama do prezentací nebo do smluv si dělám v excelu, podle mě to dost eliminuje chybovost při přepisování...
jenom k te zakladce / kdyz pominu ze tyhle uzivatelske veci by se dle meho nazoru vubec ucit nemely, opakovane jsem se u deti setkala s tvorbou tabulek ve Wordu - jako tema hodiny, tema pisemky.. proste pani ucitelka excel neumi, ale mame v osnovach tabulky - tot reseni
Potrefenáhusa Dělám to jak Lamicka, řeknu třeba Neratovice s lítačkou a dostanu správný lístek ![]()
viktorka_od splavu Proč by se základy Office neměly učit na základce??
viktorka_od splavu podle mě práce s počítačem a aspoň základy Office patří dneska ke gramotnosti, tak proč je neučit na základce?
Mutziputzi Kokoska oni se uci opravdu detaily typu te tvorby tabulek ve wordu, proste to co se naucim na jednodennim skoleni na novou verzi. prece v dobe, kdy vyjdou skolu, uz budou jine aplikace.. neuci se zakladni veci. meli rok ten word, excel vubec, ani tuk. atd..
jinak je to jen a pouze odpoved na - excel musis znat ze zakladky. tak ne.
viktorka_od splavu Takže lepší laborky jestli je přítomen hliník, nedejbože vaření a dílny? Excel už je tady aspoň 20 let, teda u nás v rozumný penetraci, nejsem zpátečnice, ale nic extra jinýho a lepšího než je excel, ani jeho zánik pro přestárlost teda v horizontu 10 let nepředpokládám.
viktorka_od splavu a nikdo nepsal, že excel musíš znát ze základky, psala jsem, že dnes se excel učí na základce, OK v Brně ne, ale v Praze jo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.