"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online continuity
43793 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 10:34

Myrtila to ještě nic není, Slovenska apka na ověřování přes občanky mi nešla nainstalovat, protože očekávala starou, už nepodporovanou verzi androidu.

Online Myrtila
5514 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 10:36

continuity popravdě mě něco takovýho ani moc nepřekvapuje

Online continuity
43793 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 10:42

stes oni i někde psali, že se to nahrává postupně. Já tam mám jen ty od praktika a max 3 roky staré, ale jen "chronické" - krevní tuky, štítnice a cukr. Takové ty co se brali kvůli nemocem, protilátky, aslo a pod tam nejsou a tuším, že ani být nemají. Jiní lékaři mi krev nebrali, tak nevím. 

Ale děti tam mají úplně rozbordelene očkování. Musela jsem vstát a dojít si to zkontrolovat, protože tam chodí už sami, tak si to tak dobře nepamatuji. Ale obě tam mají jen dvě dávky klíštěte (starší má třetí z loňska a je označena jako druhá v pořadí, mladší tam třetí nemá vůbec, ale to se ještě nemuselo přepsat). 

Zas považuji za super, že mi tam ty děti vůbec nahráli, doteď jsem vůči místní státní správě vystupovala v registrech jako bezdětná a děti snad polosirotci - třeba přihlašování na přijímačky musel dělat tatínek, v případě školství já žádné děti nemám. S pasy jsem to ani nezkousela. 

Online continuity
43793 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 10:53

Jo a EU karta mi s mobilem a RB funguje, ale musí se tam kliknout na tlačítko, že to chci ověřit přes klíč.

Offline SunEclipse
3515 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 13:31

RoSa jojo tenhle vikend se u nas nasazujou celobankovne technicky aktualizace, vcetne upgrade aplikace, kterou spravujem...se v pondeli bojim do prace, co tam na me bafne

Online continuity
43793 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 13:42

SunEclipsedržím palce, ať to všechno klapne. 

Offline Torrah
3457 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 18:09

SunEclipse tak to ti držím palce, tohle byly vždycky horory, když jsem se vrátila do práce po nějaké téhle změně. 

Offline SunEclipse
3515 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 11:23

continuity Torrah diky za palcodrznu, zafungovala, jedeme bez problemu

Offline Torrah
3457 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 12:00

SunEclipse Hurááá