Myrtila to ještě nic není, Slovenska apka na ověřování přes občanky mi nešla nainstalovat, protože očekávala starou, už nepodporovanou verzi androidu. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity popravdě mě něco takovýho ani moc nepřekvapuje ![]()
stes oni i někde psali, že se to nahrává postupně. Já tam mám jen ty od praktika a max 3 roky staré, ale jen "chronické" - krevní tuky, štítnice a cukr. Takové ty co se brali kvůli nemocem, protilátky, aslo a pod tam nejsou a tuším, že ani být nemají. Jiní lékaři mi krev nebrali, tak nevím.
Ale děti tam mají úplně rozbordelene očkování. Musela jsem vstát a dojít si to zkontrolovat, protože tam chodí už sami, tak si to tak dobře nepamatuji. Ale obě tam mají jen dvě dávky klíštěte (starší má třetí z loňska a je označena jako druhá v pořadí, mladší tam třetí nemá vůbec, ale to se ještě nemuselo přepsat).
Zas považuji za super, že mi tam ty děti vůbec nahráli, doteď jsem vůči místní státní správě vystupovala v registrech jako bezdětná a děti snad polosirotci - třeba přihlašování na přijímačky musel dělat tatínek, v případě školství já žádné děti nemám. S pasy jsem to ani nezkousela.
Jo a EU karta mi s mobilem a RB funguje, ale musí se tam kliknout na tlačítko, že to chci ověřit přes klíč.
RoSa jojo tenhle vikend se u nas nasazujou celobankovne technicky aktualizace, vcetne upgrade aplikace, kterou spravujem...se v pondeli bojim do prace, co tam na me bafne ![]()
SunEclipsedržím palce, ať to všechno klapne.
SunEclipse tak to ti držím palce, tohle byly vždycky horory, když jsem se vrátila do práce po nějaké téhle změně.
continuity Torrah diky za palcodrznu, zafungovala, jedeme bez problemu ![]()
SunEclipse Hurááá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY