"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 08:03

Mutziputzi Tak pri používaní retinoidu, retinolu, kyselín, vit. c a podobných prípravkov sú určite zásady. Tieto kúry by sa mali vykonávať na jeseň a v zime, treba používať vysoký faktor pretože aj zimné slnko dokáže pleť spáliť, niektoré prípravky sú tak silné, že sa doporučuje ich používať iba na noc a len občas no a niekto má proste citlivú pleť a mal by sa im úplne vyhnúť. Ja som teraz zaradila pár nových vecí a som fakt spokojná, ešte som tak peknú pleť v zime nemala a pritom pred mesiacom to bol des bes. 

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 08:06

paktofonika tak dej tipy..já mám pleť fakt dobrou, vždycky jsem měla, ale nápadů není nikdy dost

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 08:58

paktofonika No to já jsem je samozřejmě správně používala, bohužel ale je to na mě moc silný nebo jsem prostě nepřekonala tu "kritickou" fázi po který se to co má vyloupne

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 09:15

stes Potrebovala som niečo na hydratáciu keďže podľa merania som na tom bola biedne, asi ešte som ale na pleti už vidno zmenu a kúpila som si také hydratačné sérum od Nuxe. Potom Antipodes Manuka honey mask, tú už som mala a zabudla som na ňu. Pekne hydratuje a pleť je po nej taká pekná proste, od tej istej značky som kúpila aj Kiwi seed eye cream. V Kiehls som kúpila hydratačný krém z rady pre mastnú pleť a Ultra facial cleanser. Celkom mi tieto 2 veci sadli. No a z Ordinary mám po novom Alpha lipolic acid 5%, pri tom práve píšu, že sa doporučuje používať len na noc a v žiadnom prípade na slnku a len tak 2x do týždňa. Potom ešte Lactic acid 10%. V prípade odborného poradenstva sa obráť na 0zero7 , tá je expert, ja len skúšam čo sadne a pomôže. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 09:24

A na vlasy som kúpila masku a sérum od O way a som nadšená.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 09:24

stes Ten vitamin C mam taky, moc ho nepouzivam, ale na pigmentovy skvrny bych rekla, ze pomahal.

Od ordinary miluju ten krem s magnesiem, bez toho uz nemuzu byt.

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 10:24

Luna paktofonika Díky, Nuxe taky občas používám a na ostatní juknu

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 10:33

Jinak jsem četla skvělou recenzi na tuhle kosmetiku, neznáte někdo?

https://cestaprirody.cz/www/category/pacifica-usa/

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 11:00

stes Jestli potřebuješ pleť hydratovat, kup si. Nic úžasnějšího a příjemnějšího jsem na pleti ještě neměla.

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 11:19

Dadoo děkuji, nepotřebuju vlastně asi nic konkrétního, ted jsem spokojená s buffetem, squalene, chia olejem, marine hyal. - míchám to všechno dohromady, ale Niod ráda zkusím

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 13:34

stes jeste muzu doporucit b-oil. Je teda takovej nazelenalej a trochu divne smrdi, ale prijemne hydratuje. Pouzivala jsem ho hodne v lete u more, kdyz jsem mela hodne vysusenou kuzi. I ted v zime se ale hodi. Prijde mi lepsi nez squalane.

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 13:52

711990 díky...musím si to všechno někam poukládat

Offline Josefa
příspěvků moje polička 05. prosince 2018 13:52

continuity hlásím, ze jsem dnes u zastávky v jindrissky videla megavetve jmeli, tusim s cenovkou 850. Tak pul metru skoro mely. I stromky tam maji i hadam 3m určitě. V centru asi maji vsechno větší :) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 13:54

prosím vás, ráda bych matce koupila nějaký dobrý, účinný bio přírodní krém na zralou suchou velmi citlivou pleť. máte nějaký tip?

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 15:29

Blbý rychlý dotaz - lze koupit nějaký slušný rum +-kolem tísícovky v nějakém běžném obchodě (tesco, kaufland...). Prostě něco, co by neurazilo(není to nějaký vyloložený odborník, jen takový poučený konzument:o), ale nemám čas a možnosti na nějaké speciálky

Offline KonečněTady
139 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 15:40

tarra ano, dá se. Kaufland moc neznám ale v Tescu mají určitě takové ty běžné lepší rumy typu Diplomatico, zacapa, centenario, možná i pyrat. Cca kolem té 1000.

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 15:52
Reakce na KonečněTady:

tarra ano, dá se. Kaufland moc neznám ale v Tescu mají určitě takové ty běžné lepší rumy typu Diplomatico, zacapa, centenario, možná i pyrat. Cca kolem té 1000.

​Děkuji, já tohle vůbec nepiju, takže nevím, ale po čem z tohoto (chápu, že chutě jsou různé, ale něco nejmíň konfliktního) mám tedy jako po pozornosti šáhnout!

Offline RoSa
10178 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 16:35

tarra Flor de Caña, kolem tisícovky by mohl být ten dvanáctiletý - k dostání v Makru (ale to nevím, zda je pro Tebe běžný obchod), popř. pak na webu někde

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 16:47

RoSa Díky, ale makro i web jsou bohužel teď mimo, ptám se právě proto, že to musím koupit během zítřka a v dosahu běžných obchodů - bohužel v menších městech, dál se nedostanu, takže objednání se nestihne, makro v dosahu nemám...nemusím oslnit, jen chci neurazit a v tomto se vůbec nevyznám.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 16:59

Luna já na krátký vlasy nosila čelenku a nebo ohrnutou čepici a vlasy přes uši (děda i táta nosili zmijovku takto).