nellielovett V takejto na 2x zahnutej čiapke vyzerám ako ultra debil
Tebe sa určite hodila :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika
já to teda nosím i teď a je možný, že v tom vypadám jako debil, ale nikdo nic neříkal a já se v tom cítím dobře.![]()
nellielovett Však mne sa to páči, len to chce super účes a peknú tvár, to splňuješ takže pohoda :)
Mutziputzi Caffeine od Ordinary je na ocni okoli, tim sis s nejvetsi pravdepodobnosti nic nespalila. Retinol nebo retinoid - zalezi co to bylo, ty retinoly jsem silnejsi - i v te slabe koncentraci. Retinoidy ve squalanu jsou setrnejsi. Ja mam suchou plet a zacala jsem tim retinoidem ve squalanu 2% a cajk, cca dvakrat tydne. Ted mam ten 5% a taky ok. Takze fakt i zalezi cim presne sis to popalila, ono to jakoby vysusi na zacatku a plet se muse sloupat, zadny kino oko, musi se opatrne.
Jo a jak pise paktofonika lepsi v zime a ja bych vsechno tohle davala jen na noc, urcite ne pres den, ale to pises, ze jsi delala.....
AD to domazavani necim mastnym, to asi taky zalezi co toje, ty jeji water based veci ja musim taky, delam to tak, ze micham treba tu marine hyaluronics s olejem a pak na to dam krem, pod to matrixyl nebo neco anti aging. Taky pouzivam veci podle toho v jakym stavu je ten den plet.
stes hele to zalezi i jakou mas plet a co chces, ja jsem ted koupila ten Alpha Lipoic acid, jak o nem pise Pakt, protoze kamoska ma po nem fakt hezkou plet, ale zatim to ani neni v transitu, tak uvidim, az to dojde. Jinak cecko mam to setrnejsi. Jestli mas dobrou plet, tak ono nekdy min je vic.
Ja davam vetsinou rano hydrataci (pokud nemam vylozene dehydrovanou plet, to dam na noc hydratacni olej a na tomasku a jdu s tim spat) a vecer anti aging plus na to obcas hydrataci - pokud davas oboji tak hydratace vzdycky az na anti aging, krom toho kdy to vylucuje konzistence a slozeni.
paktofonika dej pls vedet jaky je to Nuxe hydratacni serum, to jsem tady jeste nezahlidla.
Luna hele to magnesium je krem? Ja myslela, ze to je nejakej treatment? Co to dela? poreferuj!
Dadoo ten mam na seznamu! Dobrej jo?
stes jo ten Matrixyl je dobrej, podle me trochu lepsi nez Buffet (ale taky na jiny veci) Boffet je vyziva spis, peptidy, Matrixyl je na vrasky.
711990 jsem se sla podivat do objednavky a samo ten nemam na ceste, objednala jsem amino acids + B5, B oil teda dobrej rikas, potrebuju??
0zero7 Mne jedna objednávka prišla minulý týždeň a druhá objednávka v ten deň (bolo obmedzenie kusov n zákazníka :D) je niekde nevedno kde :D
To hydratačné sérum je super, po týždni som hneď cítila, že pleť nie je až tak odvodnená. Bola som na meranie asi pred 4 týždňami a vyšlo mi 36%. No bieda je to, budem musieť na tej hydratacii zamakať.
paktofonika tyjo jsem mela napsanej roman a hydrataci a je fuc... no ale muzes i pitim a spankem ovlivnit. Clarins olej na dehydrovanou plet je fajn, jejich dvoufazovy serum hydratacni tez, pak myslim Avene meli fajn hydra serum. Super je maska Guerlain, ale cenovka jina trochu.
A hlavne clovek musi byt duslednej. Ja musim i v praci, kdyz je zapnuty topeni nebo klima.
0zero7 Podle mě úplně úžasnej! Takovýhle účinek jsem ještě nikdy u ničeho nezažila. Po namazání mám pocit, že pleť se úplně zahladila, scelila, jak kdyby byla taková až hebce vosková. Je to strašně příjemné.
Jak tvrdí popis, že udělá pleť až o dvacet let mladší, já to tak tedy cítím.![]()
Dadoo A jaka je konzistence, krem, serum, neco mezi?
0zero7 No to pitie mi robí problém. V lete pohoda ale v zime nemám takú potrebu tak to zanedbávam. Na ten Clarins sa pozriem, masku od Guerlain tak k sviatku :D
Dadoo Ptam se protoze on je to v podstate pripravek co hydrataci uzavre v pleti, ale sam o sobe moc nehydratuje, taky ma nejakej silikon, to ja jsem vzdy skeptik :)
paktofonika Aha, no ja se snazim i ted v zime nejmin 3 litry
0zero7 Konzistence.. to se ptáš té pravé
no je to takový krémovitý. Mně to připomíná rozpuštěný vosk ![]()
Nic moc o tom nevím. Mně to přivezla dcera, ještě se Survivalem, že je to dobrý, že se mi to bude líbit. tak se s tím mažu :-D A líbí se mi to.
Ty na to jdeš vědecky, jsi testovací jezdec. Já nepoučený, impulzivní uživatel.
Dadoo JJ to by odpovidalo, jak to popisujes, ale neni to teda ani krem ani serum, je to vylozene posledni krok u uzavreni hydratace v pleti, takze se zlepsi jeji stav tim, ze neunika.
Survival je SPF v podstate.
0zero7 Ja mám Survival 0, tam by si to popísala ako. 0 znamená, že nemá SPF
paktofonika Jo vidis! No on je to v podstate teda komplexni antioxidant (ochrana) plus SPF, takze ta 0 je na noc, pardon, jsem to napsala blbe! Ale ty s SPF jsou dobry protoze ten filtr je mineralni, to je daleko lepsi nez chemickej.
Nemate nekdo prosim zkusenost s 3 D perem IDO3D (asi?) Ktere koupit? Jak to funguje? Videla jsem i jine znacky....
nebo detskym hrncirskym kruhem Albi- o tom jsem cetla, ze to je slabe a nic to neutahne?Nejake jine alternativy?
Josefa diky moc, tam jsme se dnes stavili je to jistota. Nemela jsem sanci to cele odpoledne nosit, ale muz slibil, ze to zaridi.
Hele, nebyvalo tady vanocni vlakno?
continuity ja jsem se úplně zasnila jak dobře to musí vypadat :)
Josefa musim mu najit misto, u nas jmeli visi cely rok
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.