Co nosit na hlave v zime, kdyz ma clovek na hlave zhruba tohle, aby nevypadal blbe? Vzdycky jsem mela obyc cepici a z toho trcely vlasy, ale bez nich je to divny.![]()

Co nosit na hlave v zime, kdyz ma clovek na hlave zhruba tohle, aby nevypadal blbe? Vzdycky jsem mela obyc cepici a z toho trcely vlasy, ale bez nich je to divny.![]()

Luna baret
continuity Ja nemam barety rada, jsem mohla napsat hned.![]()
Potrefenáhusa To áno, ale ja som to myslela tak, že keď niekam pôjdeme. U nás doma (na Slovensku) sa napríklad stále solí a to dosť tak je fajn mať topánky ak bude treba.
asi jsem zhejčkanej pražák, přijdu dva dny před štědrým dnem, koupim krásnej stromek do 500, odcházím?
No ja som to minulý rok nechala na poslednú chvíľu a zháňala som stromček 2 dni. Pravda bolo to menšie mesto, ešte niesol zhejčkanej pražák ale ja si určite zvyknem.
Luna já mám takovou volnou čepici, dobrý je, že moc nepřiplácává vlasy, takže když ji člověk sundá, nevypadá úplně jako idiot. Je taková asi trochu baretovitá
paktofonika všichni si to pamatujeme![]()
asi jsem zhejčkanej pražák, přijdu dva dny před štědrým dnem, koupim krásnej stromek do 500, odcházím?
kde? kde? netrvam, ze bude az po strop, ale 1.7m by mohl mit.
u nas pred barakem na sidlisti stala jedle 700 a to mi prislo uz jako levne.
nakupaky, zahradnictvi, vsechno to bylo drazsi.
continuity hele na Palmovce
continuity (ale kupuju menší)
continuity já u Chládka ve Střešovicích
Mutziputzi no koukam na ten cennik a byla bych v tom za 1200.
Potrefenáhusa no prave, vyska cenu dost ovlivni.
continuity to je jasny
kdyz uz jsme u tech Vanoc. nevideli jste nekde prodavat poradny velky trs jmeli? vsude maji takove zoufale strapecky.
Pořádný trs jmelí bude stát pořádný balík ![]()
Samantha to mi nevadi, drazsi nez ten stromek to nebude. a na rozdil od stromku jmeli tady visi cely rok.
continuity my ho kupujeme každý rok jinde...letos jsem viděla docela velký u vstupu metra Pankrác, vždycky byl u Chládka. Loni na Míráku, teď jsem tam byla a nic. A předloni malé květinářství okolo strašnických hřbitovů. To jsme rozřezávali na tři megakusy.
Catherinne ja byla zatim u Miraku a prave to uz jsou takove vetevky. na Budejarnu jedu zitra, tak se stavim i na Pankraci, ale asi nezbude nez se vydat k Chadkovi. ja tam pred Vanoci nerada, protoze me to vzdy stoji strasnych penez a to ani nemusim kupovat ten stromek.
continuity Kdybys nebyla až v Pze, tak si můžeš přijít k nám. Otec chodí před vánoci střílet jmelí a vždycky přitáhne kouli tak metr v průměru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.