"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:15

Mrakoplas videt myho ucitele v jazykovce, pravidlo rusis nebo aspon vyjimku udelis

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:16

Mutziputzi to chodí učit v tílku? :-O

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:16

Lama_z_Lana a tak zas něco jinýho je nastrojenej a nastrojenej, jako mně se líbí, když se chlap umí sám adekvátně a hezky oblíknout, na mně by to působilo hrozně antivšechno, kdybych mu musela pořád říkat, vem si čistý fusekle, hoď ty džíny, trvrdý jak prkno, už konečně do prádla, převlíkni si tričko, vysmrkej se......na druhou stranu tu modnost až zas tak neřešim a většina chlapů, co se fintí přes míru, jak to vnímám já, mi je krajně podezřelá. Ale nejednou jsem v metru pochvalně spočinula okem na puntíkovaný ponožce koukající z polobotek a ohrnutejch džínů. Ale nesmí toho bejt moc....

i když....měli jsme v práci jednoho brigádníka, ze kterýho jsem byla nadšená i já, i jeden můj kolega a ten toho měl na sobě taky moc, včetně puntíkovaných ponožek a navoskovanýho zahnutýho kníru a plnovousu, oblečků jak po dědečkovi a byl naprosto boží, boží!!!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:18

Jiná Realita no zaplat pambu!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:19

Potrefenáhusa mně přijdou asi nejhorší z toho nastrojený/nenastrojený ti, kteří jsou nastrojení, ale strašně staromódně. fakt lepší chlap ve flísce, než kluk, co má na sobě do jedné barvy sladěné ponožky, kapesníček a kravatu a tou samou nití má obšité třeba klopy u saka  osobně nikoho takového neznám, ale mám takový nepodložený pocit, že oni jsou si jistí, že jsou děsně vyfešákovaní, a pak musí být těžký s tím nějak hnout.

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:20

Miru aha, mne se nikdy jeste nezdrcla:-) ale dodrzuju pravidlo nedavat citron behem vareni, az po vypnuti. a jeste pak pridavam zakysanou smetanu.

Mutziputzi to mas marny

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:21
Reakce na Potrefenáhusa:

včetně puntíkovaných ponožek a navoskovanýho zahnutýho kníru a plnovousu, oblečků jak po dědečkovi a byl naprosto boží, boží!!!

​nebol to Víťa? 

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:24

paktofonika neee, to teda nebyl tohle byl fakt hrozně fajn kluk, milej, moc hezkej a vtipnej, hrozně chytrej a fakt to k němu všechno tak nějak sedlo, že to ani nevypadalo nějak blbě, fakt i ten navoskovanej knír mu slušel, i když komukoliv jinýmu bych asi doporučila, aby si na tom držel kapesník :-) Ještě želvovinový brejle měl...no fakt všechno :-)))

Jako stejně nejvíc záleží na tý osobnosti dotyčnýho a pak je to asi fuk, co má na sobě.

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:25

Potrefenáhusa no, asi se to musi umet, ale i tak.. toho echt nastrojenyho vcetne plnovousu cerstve z barbershopu;-) jsme chvili taky meli a-proste nezapadl. vypadal dobre, o to nic, ale takovej.. kozenej. nebylo v tom za mak lezernosti, hrozne tuhy umely, prkenny. prijde mi ze mladi to dneska docela umeji, ale toto byl starsi chlapek a proste to neslo. to se musi prirozene zrejme

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:25

Potrefenáhusa Jasný, hlavně i o teé adekvátnosti! Já jsem nemohla ve svým slovníku najít příhodnější slovo. Nastrojenej u me znamena, ze je naprvni pohled videt, ze nad moc premejslel a uplne si vybvuju, jak x hodin lita nekde po kramech. A poukud tak cini, tak to nesmi byt poznat 

Kdyz odbocim, tak chlap, pro kteryho jsemmela nejvetsi slabost vzdycky, tak nosil porad jen dziny a kosili s kratkym rukavem, nejlepe kostkovanou. Ne tu samou, ale porad jen toto, at je leto nebo zima 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:30
Reakce na Lama_z_Lana:

kosili s kratkym rukavem, nejlepe kostkovanou

​Tieto košele by mali zakázať 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:30

Potrefenáhusa teda ten vas brigadnik zni dokonale  nemas foto?:D:D:D:D

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:32

viktorka_od splavu 31% taky davam do vseho, vlastne nevim k cemu se ta 12% pouziva:))

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:33

Mrakoplas k tilku se pripojuju a nesnasim stare, sesmajdane a derave boty... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:35

viktorka_od splavu v nemecku maji na vareni jen 30% smetanu...:-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:35

paktofonika Haha, no ten kdyby me bejval chtel, tak mu je kupuju klidne kazdej tejden 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:46

999 

Jsem zvědavá, jestli to na dalších stránkách zazní i od někoho dalšího. Jako kromě různých nedodržení hygieny mi nejvíc vadí řiť lezoucí z kalhot. Sice to bývá vidět na mladších ročnících se zachovalými těly, ale v mých očích je ani to neomlouvá, ani móda ani styl ani nic. Prostě to je něco, co nechci na cizím chlapovi vidět.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:47

Jiná Realita Tak značkový kapesník jsem si vymyslela, ale když si představím jednoho známého, co furt řeší, z kterého brašnářství má kdo tašku a pásek, tak se vsadím, že šije i šnuptychly v nějakém spešl kapesnářství  Je mi tím strašně protivný, hlavně je schopen považovat člověka za horšího, protože si koupil peněženku u Bati. Já musím být v jeho očích totální odpad.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:49

A ke smetanové statistice: tu na vaření jsem koupila jen jednou omylem, všechno vařím z té 33%.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 10. prosince 2018 15:49

My se obvykle pohybujeme v různě špinavém pracovním oděvu, ale tak sexy chlapa jako byl jeden můj kolega, když v těch zaprášených hadrech a s cigárem v ruce opravoval krumpáč, jsem už dlouho neviděla (a to jsem nekuřák).