Janulik03 neni, proto jsem to smázla - pozdě![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 u starsich panu mi taky bricho nevadi, kdyz je to “brisko” a ne obri pivni pupek. naopak nelibi se mi takove ty vysusene typy
Mutziputzi no radím sa medzi panmámy aj ked ta teda podozrievam, že to myslíš v negatívnom zmysle. ![]()
Muž má koženú bundu, podla tvojich kritérií na nu telo nemá, ale mne sa v nej páči. Teda kupil si ju sám, ale to je detail. Mimochodom hranaté polobotky nemá. Uffff![]()
viktorka_od splavu hele, ty "moje" zadky
jsou rozhodně vytahané, protože k tomu jsou ještě vytahaná kolena a prostě celkově vytahané kalhoty.
viktorka_od splavu no on povodne bol ten vysušený typ, ale dobre varím a pečiem ![]()
999 Tak to je skôr smiesne ako ekl :D
Ináč vyťahané nohavice, tým myslím voľné nohavice na zadku nie že sú rok neprané a špinavé.
No a chlap s plnovousem v šiltovke , voľnejších nohaviciach a vanskách no to moje srdce piští. ![]()
Janulik03 v negativnim no, ale na tebe mi to pojmenovani nesedi![]()
Mutziputzi tak jesteze ten muj ji nenosi
je fakt ze kdyz potkam nejakyho streca v bilych keckach a bundicce, vypada to smesne. to muzou bud mladi kluci, nebo pak jak pises, uzky segment:-)
viktorka_od splavu Těch 80% před tou kasou asi tak sedělo...
paktofonika dočti![]()
Mutziputzi
ďakujeem, to by si ma musela poznat naživo. ![]()
Mutziputzi Už to mám. Nestiham normálne ![]()
Mě odpuzují chlapi, kteří mají nohy a ruce tenčí než já. Pak samozřejmě špína. Buranství. Lenost. Ale současně se mi protiví i přílišná vystajlovanost, chlapa, který si zakládá na své tašce nebo značce kapesníku, mám chuť přetáhnout po palici.
Zas faktem je, že chlapovi kterej je vtipnej odpustim i Polku a haranatou polobotku![]()
Ja jsem chodila do jedne korporatni jidelny a to byla prca, ty maly obleky s tema barevnejma fuseklema. Mne to prislo v jistym ohledu horsi nez ty vytahany rifle. Protoze tihle chlapi s malyma oblekama premejslej o oblekani a moc to teda nedopada:-D:-F
Mě odpuzují chlapi, kteří mají nohy a ruce tenčí než já. Pak samozřejmě špína. Buranství. Lenost. Ale současně se mi protiví i přílišná vystajlovanost, chlapa, který si zakládá na své tašce nebo značce kapesníku, mám chuť přetáhnout po palici.
pripájam sa, toto je asi to čo odpudí spolahlivo aj mna. ![]()
Karja to preto, lebo pozeraju talianov ako sa obliekaju a čítaju Muži v česku. ![]()
Zas faktem je, že chlapovi kterej je vtipnej odpustim i Polku a haranatou polobotku
jj, pravda, ja mu odpustim skoro cokoliv![]()
viktorka_od splavu i hrb![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.