"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir tyjo, ale ta značka kapesníku, to je nadsázka, že jo?
já se snažím věřit, že chlap co si zakládá na značce kapesníku, nemůže existovat.
Akú smotanu použiť na varenie ak nechcem tú na varenie? :D
paktofonika a co varis?
Jiná Realita ale jisteze muze:-) mne to taky nepripada dvakrat pritazlivy, ale pokud je takovy samponek zaroven v pohode, inteligentni s idealne i vtipny jak pise mutzi, nevadi. co me rozciluje jsou takovi ti nervozni desne duleziti tohoto typu, vystajlovany do mrte a nervozne poklepavajici spickou peclive vylestene botky
viktorka_od splavu Francouzske nebrambory :)
paktofonika nebrambory neznam, do brambor nic takovyho nedavam. nekdo ale vejce redi mlikem
paktofonika a jakej je duvod nepouzit na vareni smetanu na vareni?
Nemáte někdo prosím tip, jak dostat z Moskvy balík na dobírku do Čr? Balík čeká na výdejním místě, bohužel ale nejde zaplatit kartou předem a samozřejmě ho potřebuju mít do Vánoc doma
osvedcilo se mi DHL. staci zavolat na infolinku a popsat situaci, oparatorka mi sama doporucila mozne varianty. ja jsem tedy vyuzila DHL Box.
Miru fakt? i do tech klasickych omacek typu svickova, koprovka..? to bych cekala ze bude nepozivatelny, macka z litru slehacky![]()
viktorka_od splavu smetany, dnes jsem to tu vyucovala!![]()
Je teda ale ani ten nejvtipnejsi by nemusel rikat macka)))
Právě že do těch. Zrovna o víkendu jsem střihla svíčkovou a zaprášilo se po ní.
Jednak chuťově je trochu jiná ta vysokoprocentní, ale hlavně má menší tendence se event. zdrcnout než ta nízkoprocentní(12%).
...pravda - slovo máčka je děs![]()
Miru Mutziputzi chudák omáčka skvrnitá ![]()

viktorka_od splavu chápu chlapa, co si zakládá na značce košile. na značce brýlí. hodinek. bot. ale kapesníku ![]()
Jiná Realita no leda jestli tudle na smetane myslela, pak jo![]()
Mutziputzi určitě vaří samé extra finesy a máčka na smetaně k nim patří
(u nás se taky říká máčka...
)
Ne ze by se mi to eklovalo, ale zjistila jsem, ze nerada "nastrojeny" muze. Kdyz se podivam, na vsechny svoje platonicky lasky, tak se vlastne "neumel" vobliknout ani jeden ![]()
Moja nocna mora je chlap v tielku
(teda ak sa bavime vyslovene o vyzore)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.