Jo a absolutně nepřitažlivé mi připadají slimky na chlapech (jestli se tak tomu u pánských kalhot říká).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika Malé obleky na chasnických postavách :-). Jak mají všude možně zaříznuto a knoflík vypadá, že za minutu uletí. Na mladých štíhlých mužích mi to nevadí
.
Přesně, vídám to často a je to opravdu blééé. Pěkná (nádražácká) modrá, hnědé polobotky, barevné ponožky a jsme in
.
711990 haha, no tobě by se líbil asi dost, byl fakt ultra hip :-))
brrr jo, mně taky, a přitom mi přijde, že to nosí skoro každý ![]()
haha, a ja jsem doted zila v presvedceni ze jsem tu zastance desne tucnych “nezdravych” pokrmu s maslem a smetanou celkem osamocena a ja jsem jeste nakonec dietarka! ![]()
Smotanu som kúpila 30%, hádam to bude fajn :)
paktofonika Prostě smetana, no
.
A ze slova "máčka" se mi "navaluje". ![]()
whiskas dost frajerům ale montérky fakt sluší! ![]()
Potrefenáhusa Jeden čas takový ultra hip chodil k nám do fitka (může mu být kolem 50). Občas jsem ho potkávala i mimo fitko a vždy super, vypadal tak přirozeně, seklo mu to, radost pohledět. Ale když dva dělají totéž ...![]()
Potrefenáhusa No právě
. (to byl souhlas)
Mne vadia chlapi ci uz pekne alebo zle obleceni, ked su grobiani a negalantni. Napriklad sme si chceli s jednou znamou sadnut k stoliku pre dvoch a chybala tam stolicka. Bola pri vedlajsom stole a na nej mal vylozene nohy chlapik v obleku. Peknom, cisty bol aj upraveny a ked som sa postavila vedla neho a spytala sa na tu stolicku, tak si ma premeral, zlozil hnaty a brz slova ju nohou potisol ku mne. Tak som sa usmiala a podakovala a povedala ze je pekne dnes este vidiet ze su muzi co sa vedia chovat. Od vedlajsieho stola sa ozval rehot jeden mlady chlapec vstal a preniesol mi stolicku ku stolu a oblekovy frajer cely cerveny odkracal.
A pro tohoto chlápka jsem měla slabost v jakýchkoli hadrech a v jakémkoli (jeho) věku. :-)

Janulik03
přesně, chlap hlavně nesmí být naprostý k*etén. Pardon za slovník.
whiskas jo ale to já taky
ani osmdesátka na krku mi nevadila!
Potrefenáhusa Viď
, fakt dobrej
.
paktofonika jak tak koukam slehacka v mnozstvi vetsim nez malem do francouzskych brambor skutecne patri(ja recept nikdy nehledala, varim z hlavy), ta 12% byla akorat osulena:-)) https://fresh.iprima.cz/francouzske-brambory-podle-romana-vanka
viktorka_od splavu asi to tak bude. takovou svickou dela babicka, dve slehacky pro 8 lidi. jako je vyborna, ale ja snim par lzicek a jsem naprosto a totalne plna.
Jo a absolutně nepřitažlivé mi připadají slimky na chlapech (jestli se tak tomu u pánských kalhot říká).
Myslíš takhle? Řekla bych, že se tváří nejistě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.