Gatita jinak já to jedu tak, že si přikreju tu stránku s výsledkama a říkam si to a rovnou sito kontroluju, větu po větě, hned mám zpětnou vazbu. Ta cvičebnice je fakt dobrá na tohle
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Maureen zabal to do tašek...
Karja Bible píše je o třech astrolozích, mázích nebo mudrcích z východu, podle překladu. O králech nikdy. Už vůbec nejsou uvedena žádná jména.
Maureen je to ok!baleni taky nemam rada a navic mi nejde.proto kupuju casto knizky-kvadr se bali dobre. Jinak je to katastrofa - diry v papiru,nevzhledne sklady, trikrat dokola izolepou...jednou uz me to fakt dralo, tak jsem to dojela sesivackou. Hruza. Ale zas to mivam zabaleny raz dva. Pritom darky taky davam rada, v tom problem neni. Podobne to mam s varenim.to me docela bavi a dam si i zalezet jen to servirovani je problem, vzdycky to akorat nejak divne nakydam na talire, hlavne aby to uz bylo...
Maureen ja rada balím....keď je toho trocha....ale to vianočné množstvo ee....takže som absolútnej väčšine príbuzenstva tento rok nakúpila v obchode, kde mi to aj rovno - a fakt pekne - zabalili.
Gatita je to tak
a navíc se velmi dobře balí s pomocí kocoura....![]()
Maureen Mne jednou rikala kamaradka, ze darek musi byt pekne zabalenej, ze je to fakt dulezity, ze nezabalenej neni ani darek a ze to musi balit kazdej sam. (Ja vzdycky treba balim za tatu a za pritele). No mela jsem sto chuti ji darek zabalit do letaku Lidlu:-D
Karja ....do letáku z Lidlu![]()
Karja Já už pár let doma sloužím jako balící linka pro celou rodinu. Ani nevím, jak jsem k tomu přišla! Akorát dárky pro mě mi teda milostivě zabalí sami. ![]()
ja s balením darčekov nemám problém, aj keď tvrdiť, že ma to baví, nemôžem. Ale zabil ma muž, keď mi darčeky pod stromček nastrkal do látkovej tašky, s ktorou chodím na nákup :-) A ja som mu na darček vyrobila krásnu darčekovú škatuľu, do ktorej si potom naukladal karabíny ![]()
betsey Kolegynin manzel jej dava darceky pod stromcek v tesco/lidl igelitkach. Ked namietla, povedal jej, nech si to zabali sana.
letfenixa to je dost hrozny,tedy.
Zarinya Je. On ma mnoho zvlastnych pristupov k roznym veciam.
viktorka_od splavu obvzlast kdyz se prodavaji papirove darkove tasky s motivem ke kazde prilezitosti.
Zarinya jasně, když už bych si s tím nechtěla dávat tu práci a zabalit to, tak aspoň ještě těch pár korun za tašku.. jinak je to pro mě na úrovni - tady máš a něco si kup.
viktorka_od splavu tak to uz radsi tady mas a neco si kup nez darek v lidl tasce......![]()
viktorka_od splavu mne to ľúto nebolo, ja som nič iné ani neočakávala. V niečom je vyslovený puntičkár, napríklad snubný prsteň mi vyberal niekoľko mesiacov, aby si bol istý, že sa mi bude páčiť a bude sa ku mne hodiť, a potom naň vlastnoručne vyrobil krabičku plus urobil pamiatkový darček s dátumom, ale vianočné darčeky, tie proste fláka :-) Nie je na to zvyknutý, u nich v rodine si na Vianoce nedávajú dlhé roky žiadne darčeky.
U nás to jeden čas vypadalo, že mi předložej dárky k zabalení - i pro mě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.