"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 15:20

letfenixa Bych mu odpověděla, že si příště i sama koupim, ať mi půjčí svou kartu

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 19:27

Nevíte někdo, kdy většinou začínají ty hlavní povánoční/zimní slevy hlavně v domech nábytku? Ikea, Sconto atd. atd.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 19:37

Mohl by mi prosim nekdo prelozit tento email z cos? 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 19:48

Zarinya omlouvají se, že tvá objednávka má zpoždění. S ohledem na velké množství objednávek nejsou schopni dodržet sjednaný termín. vypraví tvou objednávku co nejdřív a  pošlou ti potvrzující email a údaji ke sledování zásilky, jakmile bude na cestě. a děkují za trpělivost v tomto hektickém čase :-) (není to slovo od slova samozřejmě :-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 19:49

nolita dekuju mocja uz se bala,ze to nedojde.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 19:50

Zarinya není zač... tak snad se brzy dočkáš :-)

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 20:25

coralline Ja by som mu tiez vselico povedala, ale nastastie moj manzel to nie je.

Offline jerry
11244 příspěvků moje polička 26. prosince 2018 20:39
Reakce na barbucha:

U nás to jeden čas vypadalo, že mi předložej dárky k zabalení - i pro mě  

​Co strašlivého jim zabránilo k dokonání zamýšleného? Pohrůžka vraždou?

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 13:33

Mate prosim nekdo nekdo zkusenost s nakupem e-knihy pres Amazon?muz mi chtel koupit jako darek ctivo do kindlu.zaplatil a ja obdrzela od amazonu mail s gift odkazem, kde si mohu knihu vyzvednout.kdyz tam kliknu,objevi se sorry, v CR neni mozne knihu stahnout. Takze je zaplaceno, ale ekniha nedodana z duvodu nemoznosti a smytec, zadny navod ani kontakt, jak to vyreklamovat. S tim nechci travit vecery, nevite prosim nekdo?

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 13:38

Gatita Asi bych napsala Amazonu na nějaké kontakty. Kdysi mi někdo na můj účet koupil dvě knihy, napsala jsem jim, že jde o omyl a oni reagovali okamžitě-a během dvou dnů mi vrátili peníze. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 17:36

edit: už jsem to spravila :)

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 17:45

Garfie Hele, ja volne navazuju s dalsim blbym dotazem: Nebudu prave s timhle mit problemy, kdyz si poridim tu ctecku!? Jako stahovat si knizky z CR? Pamatuju se, ze kdyz jsem byla v CR, tak jsem se nemohla ani prihlasit do sveho uctu na americke eBay, Amazonu, Netflixu - nic. Vsude mi to rikalo, ze jsem v zemi, odkud u nich nemuzu nakupovat 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 17:54

A keď sa tu už aj tak preberá tá elektronika, tak pridám blbú otázku aj ja....dá sa niečo robiť, keď malý zabudol heslo k svojmu Raspberry (nemá nastavené prihlasovanie sa zakaždým, takže ho bežne nepoužíva) - a teraz dostal hru, ktorú nevie nainštalovať, kým nezadá heslo?

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 18:26

MP Marge U českých knihkupců podle mě mít problém nebudeš. V Japonsku jsem nakupovala knížky na českých stránkách a vždycky bez problémů. Jak je to s Amazonem netuším, mě to docela překvapilo, že má Gatita problém. A každopádně nějaké starší věci najdeš i na uložto.cz. 

slniecko Nemá tam nějakou možnost "obnovit heslo"? Většinou to bývá, pošlou mu nové, nebo kód do mejlu nebo na jiný telefon. Pokud ne, tak neporadím :-( 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 18:47

Garfie jediné, čo sa mi zatiaľ podarilo nájsť je zmena hesla....kde treba zadať staré a potom nové

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 19:42

slniecko Tak to jsem nahraná  :-(

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 19:49

MP Marge jo, tohle je fakt blbý.. pokud máš registraci v us oblasti, tak nic, leda založit si novej účet pro evropu. hry, knížky, apky z us store nejdou v čr koupit a naopak:-/

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 22:44
Reakce na Garfie:

MP Marge U českých knihkupců podle mě mít problém nebudeš. V Japonsku jsem nakupovala knížky na českých stránkách a vždycky bez problémů. 

​Hele, ale to bylo taky mozna tim, ze ucet mas zaregistrovany v Cesku, nebo ne? 

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 22:44

MP Marge jo, tohle je fakt blbý.. pokud máš registraci v us oblasti, tak nic, leda založit si novej účet pro evropu. hry, knížky, apky z us store nejdou v čr koupit a naopak:-/

​A sakra 

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 27. prosince 2018 23:38

MP Marge tak nemusis nakupovat pres amazon, ale treba na Martinuse. Je to normalni soubor, u beletrie nijak zvlast velky, da se to koupit, ztahnout kymkoliv a pak poslat emailem. Muzes to pokusne hodit do kosiku, ale nevidim v tom problem.