"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita
záhada vyřešena....
Garfie Nevím :-(. Ten můj původní odhad nevyšel. Ale je to můj důležitý email, tu adresu má celkem malý počet lidí, nechodí mi tam ani nevyžádané zprávy, proto jsem tomu věnovala tolik času.
Jiná Realita Takmto sakra pošli pořádně
.
999 promiň, u nás to funguje na principu nahodilosti
buď to vyjde nebo ne!
prosím vás, mám dotaz na COS.
nezkoušel někdo prát jejich celovlněné šaty? asi ne, co? třeba ve studené vodě nebo tak. mně se asi dvoje fakt dost líbí, ale mít šaty, které si obleču jednou za 14 dnů, protože mezitím budou v čistírně ![]()
Jiná Realita Teda já asi žádný šaty nevezmu častěji než jednou za 14 dní, spíš ty peníze navíc za čistírnu... (pardon, odpovídám na něco, na co se nikdo neptal)
Caitlin Moran v jedný knize radí, že pokud se nám v krámě s hadrama hodně líbí něco, co je "dry clean only", tak máme do kapsy strčit pětistovku a nechat to tam. Pořád ještě jsme ušetřili ![]()
Caitlin Moran v jedný knize radí, že pokud se nám v krámě s hadrama hodně líbí něco, co je "dry clean only", tak máme do kapsy strčit pětistovku a nechat to tam. Pořád ještě jsme ušetřili
![]()
Aranel no to je samozřejmě další podstatá nevýhoda. ale když jsou tak pěkný
proč takové věci herdek vůbec vyrábí.
Kde je paktofonika?
Jiná Realita tak mě napadá: a jak to dělaly naše babičky s vlněnejma věcma? čistírny nebyly... ![]()
Jestli je to ve slevě, tak to riskni? Spoustu vlněných věcí člověk normálně pere, ne? S doma pletenýma věcma z vlny taky nikam neběhám, peru v programu na vlnu a hotovo.
RoSa Máma měla jeden krásný tlustý vlněný ručně pletený svetr a ten prala jednou za uherský rok ve vaně a bylo to něco nemožného, protože ten svetr vždycky všechnu vodu vypil! A čím víc pil, tím byl samozřejmě těžší a těžší...no děs. Jednou jsem si ho vzala do hospody a pak jsem ho musela za trest vyprat...noční můra doteď. Ale na nošení byl super.
dynda no právě že nejsou, za plnou cenu 99 e, to nechceš jen tak zničit při prvním praní ![]()
RoSa já mám pocit, že některé věci se prostě vůbec nepraly.
vím, že babiččina příbuzná se v podstatě chlubila, že nějaké šaty neprala vůbec (byl to takový třpytkami protkaný materiál, který se po namočení srazil), což bylo jakože plus, protože tehdy se to bralo tak, že praní oblečení ničí...
Já pamatuju, že se pralo i v benzinu.
Jiná Realita ja mam jedny vlnene saty s podsivkou z nejake premium rady od s. Oliver, byly drahe a mam je rada, takze je poctive nosim do cistirny, navic se dost potim, takze opravdu po kazdem noseni, nedavam to teda vic jak 4x rocne a i tak uz se mi v te cistirne smeji, ze uz jsem je zaplatila nekolikrat...
Nesmejte se prosim, ale totalne mi vyhorela inspirace. V patek se otvira v brne novy boulder, muz v tom ma prsty, rada bych mu s rodinou neco na pamatku k tomu otevreni. Kytka ani dort neprichazi v uvahu, jedeme hned v noci do Italie. Nejaky napad? Jsem uplne v haji![]()
rasaNori mačky a cepín![]()
stes mame:D jsem myslela treba chyt, podepsat se na nej a tak...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.