"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
crazydaisy Tulipe Děkuju moc, vyzkouším obojí ![]()
Taka blba anketova otazka.. Davate trinkgeld kurierom? Ja vacsinou platim zásielky vopred, prinajhorsom kartou pei prevzati, no teraz najblizsie dni ocakavam asi tri zasielky, ktore chcem zaplatit v hotovosti a neviem ci pri platbe sumu zaokruhlovat a kolko? Alebo je to blbe? Nechcem si nejako preplacat baliky ale ak je zvykom kurierovi nieco nechavat, nechcem byt za drzgrosa.![]()
Mrakoplas Nedávám.
Mrakoplas Muj muz dava.Ja ted mela dva baliky a vubec me to nenapadlo az kdyz se me muz ptal jestli sem neco dala tak sem si rikala,ze sem mela,ze euro by me nezabilo.![]()
Mrakoplas když jsem spokojená, tak dávám.
v případě jako posledně, kdy jsem se s DPD kurýrem minula cca o 10 minut a on mi do mobilu řekl, že jako sorry, že už se vracet nebude, tak jako sorry, neuvidí ani vorla ![]()
edit: a doručovatel ČP (takto Šnek Eduard) mi obvykle volá: mám pro vás balíček jste doma nebo mám počkat kolem pátý před barákem? ... no nedala bys za tohle dýško?! ![]()
Mrakoplas zásilky platím kartou předem, takže mi je nechají na recepci a kurýra vůbec nepotkám, ale dala bych, pokud je kurýr slušný, dochvilný. Kurýrům Rohlíku, Woltu atd. dávám.
Renusatko dekuji za info, me by snad zajimalo to ockovani, zkusila bych to probrat s imunolozkou. Ja jsem ted mela kuru Imunoru, jako super, vecne virozy skoncily, nicm.opary zustaly.. ![]()
Dakujem damy za reakcie, uvidim teda podla situacie/spokojnosti.
Mrakoplas já dýško dávám, buď zaokrouhlim nebo když už to mám předem placený, tak mu tu dvacku vždycky vtisknu do ruky - a mám takovej pocit, že je to znát, oni ty štreky jezděj většinou stejný kluci (DPD, PPL), znají mě a domluva s nima je skvělá!
Mrakoplas len pokiaľ mi to bez blbých rečí donesie do bytu. Lebo oni majú povinnosť len k bráne a mnohí vypindávajú ešte aj na to, že majú vystúpiť z auta.
slniecko presne uz jsem cca petikilo utratila za vetsi bejkarny :D
Tak potom daj vedieť ako to dopadlo!
Mrakoplas Nedávám, ale když platím v hotovosti, zaokrouhlím.
Dneska jsem nedokázala zaplatit na Aboutyou kartou. Pořád mi to tvrdilo, že mám použít jinou kartu. Přitom před pěti dny proběhlo všechno úplně normálně. Nevíte někdo co to má znamenat?
Dadoo Je to rozbitý ![]()
Přišel mi nový email na gmail, svítí mi tam, vidím v příchozích číslo, ale když to rozkliknu, nic tam není :-(. Co s tím?
999 není ve spamu nebo v hromadných...taky se mi to někdy stává
stes Není, je normálně ve schránce příchozí.
999 tak je to taky rozbity
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.